hur man förhindrar helt rostig upp rotorer

hur man förhindrar helt rostig upp rotorer

Rost på bilens rotorer kan orsaka långvariga skador och bromsfel, så du vill förhindra rost från ansamlas så mycket som möjligt. Oavsett om du lagrar din bil på vintern eller köra i regn och snö, du vill behålla dina rotorer i god form genom att rengöra och underhålla dem

Du behöver:. .
Luddfri handduk
WD-40 eller imma olja.


1.
Bort bilens rotorer enligt instruktionerna i din modell handbok. Detta kommer att vara olika på olika bilar. Rengör rotorer och ta bort eventuellt skräp eller uppbyggd på och runt dem. WD-40 och en luddfri handduk fungerar bra att rengöra rotorer och att ta bort damm och en begynnande rost. Se till att få den yttre och inre kanterna på rotorerna.
2.
Spraya rotorer med mer WD-40 eller imma olja, finns på de flesta stora biltillverkare leverans butiker. Imma olja är en tjock olja i en aerosol förberedelser som skyddar mot korrosion. Om du inte rengör rotorerna manuellt eller inte vill ta bort dem, kan du se till att belägga rotorer genom att spraya en halv burk den i inloppsventilen medan du kör bilen.
3.
Byt rotorerna om du har tagit bort dem. Upprepa denna procedur två gånger om året för att hålla rotorerna skyddas från rost.


Relaterade artiklar


Hur vet jag vilken typ av differentialen i en 1996 Thunderbird?
Hur ansluter jag en Cadillac strålkastare?
hur man installerar en antenn på en BMW 318ti
Hur byter jag olja på en 540i BMW?
Hur ändrar jag lampan tur signalen i en 2003 Volvo S40?
överföring fordonsindustrin verktyg
hur man byter fjäderben på en 2001 corolla
Hur tar jag bort glödlampor kupol ljus i en 2000 Grand Am?
Hur förbättrar jag gas körsträcka på en 1993 Ford F-150?
Hur byter jag den främre bromsen rotorer på en 2000 honda?