överföring fordonsindustrin verktyg

överföring fordonsindustrin verktyg

Reparera en överföring är inte svårt med rätt verktyg. Överföring verktyg är mer specialiserade än vanliga verktyg hushållsunderhåll --- eftersom transmissioner kräver verktyg som är gjorda för att arbeta om sammansättningen av en sändning.

Seal Remover

med en universell tätning remover är bekvämt för en sändning. Universal tätning flyttpersonal är plattjärn med metall krokar i vardera änden. Tätningen remover används för att ta och separera sigill på transmissionen så att det är lättare bort. Utan den skulle du troligen gör ett hål i tätningen som du försöker bryta förseglingen från transmissionen.

Tänger

Typiska tång är inte användbara vid fastställandet en sändning. Överföring reparationer behöver låsring tång, som är motsatsen till nål-plattång. Normal tång flytta saker närmare varandra, låsringen tång kommer att driva i ändarna av låsringar isär så att de lättare kan avlägsnas.

Bussning Drivrutiner

Bussning förare Gasflaskor som är speciellt utformade för att vara rätt storlek för att passa bussningar i en sändning. Jobbet av genomföringen föraren att pressa bussningen på plats. En fullständig uppsättning av genomföring förare kan bli dyrt för dem som bara ibland behöver arbeta med överföring av bilen.


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort en Skoda Felicia stereo bil?
Hur ökar jag den mpg för en Volvo?
Hur ändrar jag en 1994 Pontiac Sunbird bränslefilter?
tillsatser som ökar motorns kompression
registreringsskyltar information
vad är solonoid ventilen på ett insugningsrör?
Hur byter jag olja på en 540i BMW?
Felsökning ljud från en bil
olika typer av auto färger
hur du lägger transmissionsolja till en 1986 Honda