hur man byter & måla Cadillac plast fender förlängningar

hur man byter & måla Cadillac plast fender förlängningar

Fender tillägg eller bloss är plastbitar precis ovanför hjulet ansluten i botten av fendern. De fender förlängningar är anslutna till framskärm med bultar och plast låstapparna. Varje Cadillac modell kommer att använda en annan mängd av bultar och stift och de kommer att variera i storlek mellan varje modell. Byte av framskärm förlängningar och måla dem är inte svårt, men är tidskrävande. Lite när det gäller verktyg behövs och du kan slutföra det här jobbet hemma

Du behöver:.
Ratchet set.
80-slippapper.
110-slippapper.
Handduk.
Varmt vatten.
Primer.
Paint.


1.
Ta bort skruvarna på insidan av hjulet väl som säkra fendern förlängningar av framskärm med spärrfunktion set. Dra fender förlängningar på de ställen där plasten stiften är säkra anknytningar. Dra förlängningar tills de lossna av fendern.
2.
Sand fendern anknytningar med den 80-slippapper. Se till att du sand förlängningarna tills de är fria från alla brister. Slipa förlängningar med 110-slippapper tills förlängningar är mjuk.
3.
Tvätta fendern anknytningar med handduken och varmt vatten. Se till att du tar bort alla damm vänster från slipning. Låt fender förlängningar helt lufttorka innan du fortsätter.
4.
Applicera primer på hela ytan förlängningar framskärm och sedan låta primern lufttorka i några timmar. När primern torkar, applicera färgen på hela ytan på förlängningar. Minst två färgskikt bör tillämpas på fendern förlängningar med några timmar torktid mellan varje lager.
5.
Låt fender förlängningar att torka över natten. Byt fender förlängningar av fendrar på Cadillac på motsatt sätt som du tog bort dem från Cadillac.


Relaterade artiklar


hur man tråd en bil elektrisk kylfläkt
Hur byter jag tillbaka bromsbeläggen på en 2007 Jetta?
Hur byter jag ett batteri i en GM-nyckel fjärrkontroll?
rensar upp gamla blekta strålkastare
Hur byter jag en BMW E28 generator?
Vilka är funktionerna av ett instrument panel?
Hur byter jag olja under 2009 Ford Fusion?
Hur lägger jag kylvätska till en 1989 Jeep Cherokee?
Hur byter jag 2002 Isuzu rotorer axiom broms?
vad är en förgasare dashpot?