auto organ målarverktyg

auto organ målarverktyg

För att ta bort repor, nötning och färg bleknar från en bil utsida, en automatisk reparation tekniker kommer att använda särskilda typer av färg auto organ verktyg. Det typiska arbetsmiljö som dessa bil färg projekt genomförs i är auto plåtslagerier som inrättats för att hantera många projekt måla samtidigt. De flesta av dessa färg auto organ verktyg endast används av professionella tekniker auto kroppen.

Överliggande Spray Gun

Utrustad med en 20-ounce aluminium bägare som används för att hålla färgen, är gravitationen sprutpistol konstruerade ur ett hårt stål. Den 1,4-tums munstycke med på att spruta slutet av detta verktyg befrias en koncentrerad mängd auto organ färg på bilen yta efter det att användaren fyller den bifogade aluminium kopp med färg. Efter användning av gravity gun foder spray, kommer användaren att rengöra den med en fin tand rengöringsborste för att säkerställa att alla färger har tagits bort.

High Speed Air Sander

Designad för att ta bort oönskade beläggningar av auto organ färg eller rost från bil utsida yta, är det höga varvtalet luften Sander konstruerat av en lätt aluminium. Vanligtvis med en 5-tums pistol grepp för enkel hantering, omfattar detta auto organ verktyg med variabel hastighet kontroller. Eftersom teknikern auto organ griper hög hastighet luften Sander, lägger han den 5-tums slipplatta på bilens yta att slipa oönskade färgen från bil utsida.

Green Maskering Rulle

Finns även i rött som Nå, kommer grön maskering papper oftast i 225-fots rullar och sprids ut på ett bil utsida glas fönster så att våt färg inte spreja fönstren. Konstruerat av en stark heavyweight-papper försett med hål, så att papperet fastnar bättre, detta är Auto Paint kropp verktyg också för att se till att oönskade färg inte spreja bilens däck eller bottenplattan.

Bättringsfärg Pen

Vissa bilar behöver bara en liten repa eller slitage bort från utsidan, och en bättringsfärg pennan kommer väl till pass för detta projekt. Den automatiska kroppen tekniker kommer att välja lämplig färg för fordonsindustrin som behöver ha några repor dolda av bättringsfärg och kommer då att gälla färgen med det här verktyget är liten borste. Detta verktyg är ca 2 inches i längd och innehåller 1 /2 oz. av bil färg som finns i ett brett spektrum av fabriken certifierade färger.


Relaterade artiklar


kan du använda syntetisk olja i en bil som har använt konventionell olja?
Hur kommer jag åt en distributör mössa på en 2002 honda?
hur du tar bort yamabond tätningsmedel
Hur vet man att en bränslepump har misslyckats
Hur öppnar jag en motorhuv på en 1993 BMW?
hur man lossa muttrarna på en Suzuki reno
Hur byter jag olja under 2009 Ford Fusion?
hur man återställer en meter olja livet på en Acadia
hur man underhåller kväve i däck
hur man installerar en bränslepump i en Porsche 944