Var är underhood säkringsplint en Oldsmobile?

Var är underhood säkringsplint en Oldsmobile?

Oldsmobile (som en division inom GM) har funnits i nästan 100 år har så säkringsplinten platser flyttas över tiden. Men betyder det grundläggande syftet för och att placera dem förblir detsamma

Identification

säkringsplinten på någon Oldsmobile producerats sedan 1950-talet kommer generellt att vara en svart, plastlåda som mäter ca 5 inches bred med 6 inches lång.

Standard Läge

säkringsplinten fungerar som det huvudsakliga punkten för batteridrift, vilket är varför GM gillar att sätta dem så nära batteriet som möjligt. Säkringen block på de flesta Oldsmobiles kommer att skruvas till antingen hjul bra eller fender väggen närmast batteriet.

Hitta Box

Säkringen block på vissa Oldsmobiles (särskilt de som produceras i slutet av 1980 och början av 1990 ) kan lätt gömma sig bland andra liknande letar komponenter. För att hitta säkringsplinten helt enkelt följa den tunnare av de två kablarna som kommer ut ur den positiva polen på batteriet.


Relaterade artiklar


Hur öppnar jag huven på en 1990 chevy lumen?
Hur kontrollerar jag oljan i en BMW 540i?
Hur byter jag en forenza strålkastare?
Hur tar jag bort en Cheva S-10 vindrutetorkare arm?
Hur byter jag från 1996 till 2001 bromsar 4runner fronten?
Hur refinish jag automatisk klädsel?
hur man återställer tjänsten indikator på en BMW E87
Hur kontrollerar jag balansen och trycket på ett däck hjul?
Hur tar jag bort instrumentpanelen på en 1976 Eldfågeln?
hur man föryngra 6V golf-cart batterier