Hur ändrar jag en riktad lampa på en 2005 Chevy Cobalt?

Hur ändrar jag en riktad lampa på en 2005 Chevy Cobalt?

Den Kobolt är en liten, fyrcylindrig motor, framhjulsdrift bil från Chevrolet uppdelningen av General Motors. Cobalt ersatt Cavalier som en av Chevrolets nybörjar-modeller under 2005. Från 2010 var Cobalt fortfarande produceras. De främre och bakre riktad lökar (eller blinkers) på din Cobalt är en viktig säkerhetsfunktion, eftersom de låta andra förare vet dina avsikter. Undvika en eventuell kollision och ersätta utbränd riktad lökar på din Cobalt så snart som möjligt.

Du behöver:
Liten skiftnyckel
. Hjälpare.

Front


1.
Öppna huven. Ta bort de två fästskruvar från toppen av kombinationen strålkastare och främre blinkers församling med en liten skiftnyckel.
2.
Dra upp de två plastclips som håller ljuset montering den främre stötfångaren. Ha en medhjälpare dra ut på ramp medan du lyfter ljuset församling i en vinkel mot mitten av bilen.
3.
Tryck in den frigöringsfliken på turn signal glödlampa på baksidan av ljus församling medan du slår på uttaget i moturs riktning.
4.
Dra ur sockeln rakt ut från lätt montering. Dra glödlampan ur vägguttaget och ersätta den med en ny.
5.
Montera sockeln och lätta montering i omvänd ordning steg 1 till 4. Kontrollera att strålkastare kabeldragningen är på samma plats som tidigare eller de strålkastare inte passar in i strålkastare fästet korrekt. Stäng huven.

Bak


1.
Öppna bagageluckan eller bakluckan dörren. Lossa fästet som håller stammen trim. Dra trim tillbaka till avslöja baksidan av bakljus församlingen.
2.
Tryck in den release fliken och dra ledningar kontakten rakt ut från baksidan av bakljus. Ta bort de två bakljus fästmuttrar med en liten skiftnyckel.
3.
Dra bakljus församling rakt ut från den bakre delen av bilen. Avlägsna lampfattningen från baksidan av ljuset i en moturs riktning.
4.
Dra ur sockeln rakt ut från bakljus. Dra glödlampan ur vägguttaget och ersätta den med en ny.
5.
Byta ut uttaget, bakljus montering, och bål trim genom att vända steg 1 till 4. Stäng stammen eller bakre luckan.


Relaterade artiklar


Hur får jag vevaxeln bulten från en 1995 honda?
hur man stämma upp en Dodge Charger
Hur tar jag bort den bakre däcket på en 1999 honda?
Hur installerar jag en shifter boot på en 944?
hur man byter luften i kabinen filtret i en 2007 Honda accord
hur man installerar större däck och fälgar på en båt trailer
Hur får jag bort auto kroppsytan rost?
hur man byter en 2001 chevy förorts bromsar
Hur tar jag bort en E36 instrumentpanelen?
Hur avgör jag tillverkningsdatum för Goodyear wrangler däck?