mobil bilrekonditionering tips

mobil bilrekonditionering tips

Mobil bilrekonditionering är ett företag som erbjuder en värdefull service till personer med fullspäckade scheman. De som inte har tid att städa sin egen bil gör ofta använder Auto detailers. En mobil auto detailer är ett bra alternativ att ha, eftersom de kommer till dig och rengöra bilen medan du går om din vanlig dag i hemmet eller på kontoret. Mobile detaljer är det mest praktiska alternativet från konsumentens synvinkel, men det finns några knep att detailer vill ha i åtanke.

Material

Operativsystem en mobil bilrekonditionering verksamhet innebär att man tar din städning center på väg, var du än är behövs av klienter. Eftersom du inte har enkel tillgång till en butik full av leveranser är det viktigt att ta alla på det material du kommer att kräva med dig på resan. Rengöringsmedel, luktborttagningsmedel, luftrenare, penslar och handdukar måste alla tas med dig. Du behöver också en handhållen dammsugare och en längd av förlängningssladd för att ge ström till den. Ibland mattor och klädsel kräver rengöring med ånga för att få alla fläckarna. Bestäm i förväg om du vill investera i mobila ångtvättmaskiner utrustning, eller om du vill att din politik vara att ångtvättmaskiner kan endast göras i butiken.

Invändig rengöring

En del av utmaningen att effektivt Rengöring av insidan av fordonet beror på i vilken ordning du gör rengöring. Rengöring delar av bilens inredning i felaktig ordning kan leda till damm som virvlas på något du redan har städat, vilket betyder att du måste göra arbetet två gånger. Börja alltid med att rengöra driver's-sida klädsel först. Detta gör att förarsätet mer tid att torka efter rengöring, ifall kunden önskar använda bilen direkt. Rengör alltid insidan av auto glas sista. Damm och skräp vanligtvis blåser på glaset som du rengör andra delar av inredningen, så spara den delen för sista eliminerar behovet av att rengöra glaset flera gånger.

Clay polska

Professional auto detailers ofta använder en lera bar att polera färgen på bilen. Denna enkla steg ger någon bil ett showroom finish, även när det görs från en mobil detailer. Instruktionerna för användning av en lera bar varierar från en tillverkare till nästa. Vissa märken föreslår att du använder baren medan bilen fortfarande är fuktig. Andra ber er att vänta tills du har torkat bilen, sedan gnugga in svärdet i bilen med en flytande spray vax som smörjmedel. Läs instruktionerna för din bar och använda den teknik som matchar vad tillverkaren föreslår. Följ upp med en trasa för att polera bort leran, på liknande sätt du tar bort vax. Slutresultatet kommer att bli en lack med djup och hög glans som kommer att se helt nya.


Relaterade artiklar


Hur ändrar jag en gas filter på en 1989 chevy Scottsdale?
Hur byter jag Lexus oljefilter i en IS 250?
Hur byter jag den vindrutetorkarblad på en 1992 Chevrolet lastbil C1500?
Hur mycket ska jag betala för en bil batteri?
Hur gör jag rent saturn strålkastare?
hur man byter slanglöst däck ventilspindlar
Hur ändrar jag en CX-7 oljefilter?
hur man patch en motorcykel täcka
instruktionerna för att ange tidpunkten på en Cheva 350
hur man rengör hjulen på min Volkswagen