hur man lossa muttrarna på en Suzuki reno

hur man lossa muttrarna på en Suzuki reno

Suzuki Reno är en relativt sällsynt fyra-dörrars halvkombi som kombinerar kompakta mått med Suzuki mekanik. Reno gjordes från 2005 till 2008 och är en stark köpa på den begagnade bil marknaden. Det muttrarna på Reno kan behöva lossas och avlägsnas av olika skäl, bland annat ändra en punktering, utför rutinmässigt underhåll eller installation av en ny uppsättning av hjul och däck

Du behöver:.
Tire järn.
Hylsnyckelsats och spärrfunktion.
Breaker bar.
Domkraft och pallbockar.


1.
Parkera fordonet på en plan, väl upplyst område. Placera änden av ett däck järn eller en hylsa och spärrnyckel på slutet av lug nut. Reno har en däck järn, så använd det om fortfarande med bilen.
2.
Vrid verktyget moturs. Muttrarna hålls vanligen med nästan u00A3 100 /ft. av våld, så det kan ta viss ansträngning för att lossa dem.
3.
Använd en brytare bar i änden på uttaget om du inte kan lossa muttrarna. En brytare bar är ett tillägg som glider på slutet av Ratchet, förlänga och öka mängden av vridmomentet den tillämpar.
4.
Spray penetrerande smörjmedel på muttrarna om de fortfarande vägrar att lossa. Låt penetrerande smörjmedel ligga i blöt i minst en timme, och sedan reattempt att lossa muttrarna.
5.
Höj Suzuki med en domkraft, och stödja det på en pallbock . Slutför lossa och ta bort muttrarna med klacken mutter verktyget och dra sedan hjulet bort av navet.


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort en tjänst ljus på en ’96 saturn sc1?
Hur ansluter jag en Cadillac strålkastare?
Hur byter jag automatisk olja?
hur länge ska fabriken broms rotorer senast?
Hur gör jag Kilremmar köra på en 1989 2,9 liters Ford Ranger?
hur du installerar en ratt i en 1978 corvette
Hur tar jag bort betong från billack?
Hur återvinner jag olja som har vatten i den?
Hur berätta om ett batteri har en död cell
hur man prime en deisel motor