rensar upp gamla blekta strålkastare

rensar upp gamla blekta strålkastare

Strålkastare rutinmässigt inplastat lagerhus. Dessa gör dem säkrare, lättare och billigare. Tenderar dock klar plast att blekna, missfärgar och få skumma av ålder och bruk och det är inte länge innan dina bilar strålkastare är skiner igenom en dimma av ful, gulnad plast. Inte bara ser det inte tilltalande, men den mörkläggning effekt det har på dina lampor kan minska synligheten. Lyckligtvis rensa upp dem är ett enkelt, om lång, process

Du behöver:.
Rengöringsmedel utan mikrofiberduk
Klar plast polish.


1.
Tvätta och torka bilen, eller åtminstone den främre delen. Detta kommer att rengöra smuts och skräp upp dina strålkastare samt förhindra den från att bli till din lamporna när du är polering. Om du har lite smuts i din polska, kommer du att hamna sätta repor i plast.
2.
Applicera lacket på trasan och testa den polska i en liten område på strålkastare se till att den inte kommer att göra problemet värre. Även utformad för att fungera med praktiskt taget varje klar plast, med tanke på det stora antalet märken och modeller av bilar, det är inte säkert det kommer att fungera på alla strålkastare.
3.
polska linserna lätt, flyttar från små avsnitt till liten del, en roterande "vax på, vax off" stil. Fel på sidan av mindre press och mer polering snarare än mer tryck och mindre torka. För mycket press kan helt enkelt arbeta små partiklar av smuts i plasten.

Tips och varningar


 • polska kan vara slitande på händerna så du kanske vill bära handskar .


 • Relaterade artiklar


  Hur installerar jag en stereo i en Mazda 3 2005 sedan?
  hur man målar bilar & lastbilar
  vad är en generator rem?
  Hur ändrar jag det kupéfilter på en 2001 ford focus?
  Hur hittar jag det bränsle filter för en 1992 toyota corolla?
  Hur installerar jag en shifter boot på en 944?
  Hur placerar jag växellådsolja i en vanlig överföring på en 1999 Chevrolet Silverado 1500?
  Hur byter jag kondensatorn på en 2001 BMW 325ci?
  hur du ställer klockan på clarion stereo
  Hur gör jag byta ut en 2008 Dodge Avenger luftfilter?