Hur gör jag rent saturn strålkastare?

Hur gör jag rent saturn strålkastare?

Strålkastare kan bli dimmigt eller gulnade med tiden på grund av väder och vind. Detta kan bli en drivande fara, eftersom din visning nattetid kommer att minskas om ljuset blir blockerad. Det finns många kit ute för att hjälpa dig att återställa din Saturnus strålkastare, men du kan göra det själv med några grundläggande förnödenheter om din modell inte kräver att du byter ut hela strålkastaren utrustning när din lampa slocknar.

Du behöver :
Skruvmejsel
. Razor.
Sprayflaska.
800-slippapper.
1500-slippapper.
Tyg.
Polska.
UV skydd tätningsmedel.


1.
Öppna huven på din bil. Härifrån skruva några synliga skruvar som håller din strålkastare församling på. Koppla loss kablarna från lampa eller dra ditt glödlampa ut från församlingen.
2.
Använd rakhyvel för att ta bort insekter och andra större partiklar som fastnat på strålkastarna.

3.
Fyll sprayflaska med vatten. Spraya hela strålkastare och sand med 800-slippapper. Vätning som du sand håller strålkastare smörjas och tvättar bort smuts. När du är klar, torka av strålkastare med trasan.
4.
Växla till 1500-slippapper, fortfarande smörja strålkastare med spray flaska som du går. Sand hela strålkastare. När det är klart, torka av med trasan igen.
5.
Sprida polishen över strålkastare. Buff med hjälp av tyg, som går i små cirklar. Detta är den längsta steget, eftersom du vill vara säker på strålkastarna är väl kratsade att undanröja eventuella överskjutande ojämnhet kvar av sandpapper.
6.
Slutför jobbet med UV skydd tätningsmedel, som finns på många biltillverkare butiker. Täck strålkastare med det och buff i små cirklar. Tillämpning av tätningsmedel kommer att förhindra ytterligare mattas och gulnar i framtiden.
7.
Upprepa processen på andra strålkastare. När sökningen är klar, montera strålkastarna tillbaka till ditt Saturnus.

Tips och varningar


 • Vissa Saturns kräver att hela församlingen att bytas ut när en glödlampa går dåligt. Om detta är fallet med din modell, försök inte att få tillgång till insidan av monteringen, eftersom det kan orsaka permanent skada på din strålkastare.


 • Relaterade artiklar


  effekter av pluggar på däck för hastigheter
  hur man installerar bromsar på en 2003 Dodge Ram
  Hur tar jag bort larmet på en 1995 Jetta?
  syntetisk blandningsolja förmåner
  hur man målar ränder på en mustang
  Hur byter jag en forenza strålkastare?
  hur man tråd en bil elektrisk kylfläkt
  hur man kan anpassa en Camaro e-broms
  hur man byter bakre fjäderben på en Toyota Corolla
  Hur byter jag bromsen rotorer på en 1997 jeep Laredo?