Hur ändrar jag ett batteri för en 1999 Porsche c4?

Hur ändrar jag ett batteri för en 1999 Porsche c4?

C4 är den fyrhjulsdrivna modellen av Porsche populära 911 Carrera. Ändra Porsche C4 batteri är en grundläggande underhåll uppgift som kan utföras av någon bil-reparation nybörjare. Det kräver inga speciella kunskaper eller verktyg. Och eftersom batteriet ligger i andra änden av bilen från motorn, du ens inte kan få händerna smutsiga. Med de priser som Porsche serviceavdelningar, ändra dig eget batteri är ett smart sätt att spara till en nyare C4

Du behöver:
Tänger


1. .
Lyft främre huven. Om batteriet är helt död, måste du öppna huven genom säkringen panelen sitter till vänster om kopplingspedalen.
2.
Moturs
Twist hand de två plastpluggarna som håller batteriluckan på plats. Ta bort batteriluckan.
3.
Bort den negativa batterikabeln genom att lossa muttern med tång och glider kabeln bort för hand, ta sedan bort den positiva batterikabeln. Den positiva kabeln kommer att ha en röd, gummilager. Om den röda som täcker har tagits bort, leta efter ett litet plus (+) eller minus (-) bredvid terminalerna
4
Ta bort muttrarna som håller ner metall bar ovanpå. . batteriet och ta bort i baren. Lyft batteriet och ställ det åt sidan.
5.
Sänk nya batteriet på plats och sätt tillbaka metall bar och nötter. Sätt tillbaka pluskabeln, följt av negativa kabeln. Sätt tillbaka locket. Starta bilen för att testa det nya batteriet.


Relaterade artiklar


felsökning av en 2002 honda
vad är en detroit skåp?
Hur återställer jag indikatorn underhåll timern på en 2002 honda?
hur gör jag koppla in tändkablarna till en 1990 ford 351?
Hur byter jag en miata termostat?
Hur byter jag bromsljuset på en Montero sport?
hur man ansluter en motorcykel batteri
hur du tar bort en Citroen Xsara stereo bil
Hur gör jag kuddar byta bromsar på en 2000 Monte Carlo?
fordonsindustrin efterbehandling verktyg