Hur tar jag bort bränslefiltret från en 1993 ford E350?

Hur tar jag bort bränslefiltret från en 1993 ford E350?

1993 års Ford E350 är en av Fords van modeller och är utrustad med en kapsel-typ bränslefilter som är ansvarig för att hålla rent bränsle rinner till bränsleinsprutarna. Gasen pumpar ur bensintanken och rinner ut i bränsleledningar och sedan till bränslefiltret. Filtret renar sedan gasen av alla föroreningar som små skräp och partiklar. Den rena gasen rinner sedan till bränsleinsprutning och in i motorn. Byte av filter bör vara en del av ett regelbundet underhåll regiman att hålla E350 friktionsfritt.

Du behöver:
spillback
. Platt skruvmejsel.


1.
Park från 1993 Ford E350 i ett ventilerat läge och stäng av motorn. Dra åt parkeringsbromsen för att förhindra van från att rulla.
2.
Skruva loss de tanklocket från påfyllningsröret på bensintanken. Detta kommer att frigöra alla gastrycket från bränslefiltret.
3.
Skjut under förarens sida av bilen och leta reda på bränslefiltret. Bränslefiltret monteras på ramens, nära förarsidan dörr.
4.
Placera droppskålen under den allmänna delen av bränslefiltret. Sedan, leta upp bränsleledningar kommer ur varje ände av bränslefiltret. Bränsleledningar hålls på bränslefiltret rören genom små plastclips.
5.
Skjut slutet av platt skruvmejsel under plast klippet och bänd uppåt tills klippet är alla vägen ut ur bränsleledningen. Dra sedan bränsleledningen rakt ut bränslefiltret röret. Gör detta för båda bränsleledningar.
6.
Skruva loss klämman bulten som håller bränslefilter insidan av fästet med platt skruvmejsel. Dra sedan bränslefiltret ut och kasta filtret i droppskålen.
7.
Reverse samma steg för att installera den nya bränslefiltret. Se till att clipsen trycks helt i att säkra bränsleledningarna till bränslefiltret hamnar. Se också till att flödet pilen på sidan av filtret är vänd mot motorn. Sedan skjuter spillbacken ut från under bilen och skruva gasen locket igen.
8.
Vrid tändningsnyckeln till tillbehöret position och sedan tillbaka igen tre olika tillfällen. Denna process kommer prime det nya filtret med gas och ta bort all luft från bränsle systemet.
9.
Starta motorn. Låt motorn vara igång ungefär 15 sekunder och sedan stänga av den. Inspektera nya bränslefiltret med avseende på läckor.

Tips och varningar


 • Kontrollera att den lilla pilen som är stämplat på sidan av bränslefiltret pekar mot motorn och bort från bensintanken. Pilen representerar riktning flöde gas genom filtret från bensintanken till motorn.
 • rök aldrig eller använda öppen eld runt någon typ av bränsle.
 • Bär skyddsglasögon vid byte bränsle filter.


 • Relaterade artiklar


  hur att återställa TPM-systemet på en 2006 Chevrolet Impala
  Hur gör jag deodorise bilinredningar?
  95 Nissan Pathfinder fender byte instruktioner
  hur man ändrar kuggremmar på en Toyota RAV4
  hur man blandar syntetisk olja med vanlig olja
  indikationer på en dålig bromsok på en ABS-systemet
  hur man byter & måla Cadillac plast fender förlängningar
  hur man bygger bromsok på en 1982 corvette
  hur man återställer navigation på en 2007 Acura MDX
  hur man kan förbättra diesel prestanda