Hur gör jag ersätta en kvicksilver kupéfilter?

Hur gör jag ersätta en kvicksilver kupéfilter?

Mercury Varumärket utarbetats av Ford Motor Co 1939. Mercury bilar var avsedda att överbrygga klyftan mellan låg kostnad Fords och high-end Lincolns. Vissa nyare Mercurys antas Fords interiörsystem luftfiltrering. Ett utbytbart filterelement håller partiklar som pollen och damm kommer in i bilens interiör genom ventilerna luftkonditionering. Filterelementet måste bytas regelbundet för filtrering systemet att fungera effektivt

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel.

Mercury Mystique och Cougar anvisningar


1.
Slå på tändningsnyckeln till "ACC". Slå på vindrutetorkarna på. Vrid tändningsnyckeln till "OFF" när torkarna har nått toppen av vindrutan.
2.
Öppna huven. Ta bort de tre skruvarna plast kåpa täcker (i framkanten på huven i nedre kanten av vindrutan) med en stjärnskruvmejsel. Dra gummi gummilister från framkanten av kåpan locket och lägg det åt sidan.
3.
Höj passagerarsidan av kåpan för att komma åt stugan filterluckan. Lossa den vänstra sidan av filtret för hand och skjut filterhuset rakt ur sitt hål.
4.
Pop det gamla filtret från huset och kasta det. Tryck ett nytt moment i höljet och skjut det tillbaka in i håligheten i bilens brandväggen tills den snäpper på plats. Sänk kåpan tillbaka locket till utgångsläget.
5.
Tryck gummilister på plats på framkanten av kåpan locket. Sätt tillbaka de tre fästskruven och dra åt med en stjärnskruvmejsel. Stäng huven. Vrid nyckeln till "ACC" och stänga av vindrutetorkarna av. Vrid nyckeln av.

Mercury Sable Instruktioner


1.
Öppna huven. Kroka av plast klipp i passagerarsidan av kåpan och ta bort den. Lyft upp på dammsugarslangen att frigöra den från dess klämmorna på vänster sida och mitt på kåpan locket. Tryck slangen åt sidan.
2.
Lyft passagerarsidan kåpa kåpan från motorrummet och placera den åt sidan.
3.
Skjut kupéfilter från dess hålighet uppdagas efter att ta bort locket och kasta det. Skjut ett nytt filter i kaviteten tills helt insatt.
4.
Skjut kåpan tillbaka locket på plats. Skjut slangen tillbaka tills det snäpper på plats. Sätt tillbaka plastskyddet spärren tills den snäpper på plats.
5.
Stäng huven.


Relaterade artiklar


hur man rengör athrottle kropp
effekter av pluggar på däck för hastigheter
hur man byter en 2005-talets förarens växla makt fönster
hur du tar bort en 2005 låda Jetta handske
rensar toyota koder tundra motor
hur man byter en 1999 buick bromsar
Hur tar jag bort instrumentpanelen på en 1976 Eldfågeln?
bränsletryck testverktyg
hur ren trasa suffletter
Hur får jag en Ford personbil service scheman?