Hur tvättar jag en bilens interiör med tvättmedel?

Hur tvättar jag en bilens interiör med tvättmedel?

En varm dag, när du är redo att lämna, låser du din bil, öppna dörren och krypa. Lukten är hemsk. Det kan vara allt från sitta i den varma solen med alla låsta fönstren, unkna matbitar gömmer sig under sätena, eller kroppsvätskor från . . . ja, låt oss inte gå dit. Vad är det enklaste sättet att rengöra oreda utan att betala för en detalj jobb på din lokala biltvätt service? . Använd ditt sunda hushållsrengöringsmedel

Du behöver:.
Bucket
Tvättmedel.
Fönsterputsmedel.
Vakuum.
Klädsel renare. .


1
Samla dina material: en hink fylld med varmt vatten och rengöringsmedel (detta kan hushållet eller tvättmedel), pappershanddukar eller annat tyg för torkning, fönsterputsmedel , klädsel renare, mjuk borste och en dammsugare.
2.
Plocka upp stora objekt som hör hemma i papperskorgen, uppmärksammar under sätena och mellan alla kuddar. Avlägsna eventuella bilbarnstolar eller bältesstolar, i förekommande fall, och sätta på en säker plats några papper eller värdeföremål.
3.
Avlägsna golvmattor och skaka ut. Du kan använda hink med varmt vatten och diskmedel för att skrubba bort smuts mattorna och ställ sedan in dem i solen för att torka.
4.
Anslut vakuum, eller aktivera den om du använder en mini-vac, och rengör mattor tar en extra springa på sprickor och springor där mat och sopor tycks ackumulera. Rengör säten och mattor med klädseln renare.
5.
Ta en trasa och dopp i tvättmedel blandningen, ring ut tills fuktigt och gå över den andra ytor i din inredning. Instrumentpanelen, ratten och omgivande områden och alla fack som du använder för lagring. Du kan torr med en ren handduk när du går över varje yta eller när du är klar.
6.
Ta hushållspapper och fönsterputs och börja på framsidan, baksidan och sidorutor . Glöm inte att rengöra backspegeln och sidospeglar.
7.
Se över bilens interiör, inklusive headliner och rensa alla områden som behöver lite mer vård. När du är nöjd, använda en polish för att gå över instrumentbrädan för att skydda och sätta på en fin glans.
8.
Börja längst upp i inlandet. Detta innebär att få i bilen och luta huvudet uppåt, ja headliner. Detta är normalt inte rengöras eftersom vi är upptagna med resten av inredningen, men det är lika viktigt att ge detta område regelbunden rengöring.


Relaterade artiklar


hur man reparera en bucklig fälg
hur man tar betalt lastbil batterier
Hur lägger jag kylvätska till en 1989 Jeep Cherokee?
hur man gör med motorns kylvätska
Hur byter jag en luft kupéfilter för en 2005 Volkswagen Passat?
hur du återvinner förpackningar motorolja
Hur gör jag lökar byta strålkastare på en Pontiac Vibe?
hur man rengör hjulen på min Volkswagen
framvagnen typer
Hur ändrar jag en 1994 Pontiac Sunbird bränslefilter?