Hur ändrar jag klockan i en 2003 GMC Sonoma pickup?

Hur ändrar jag klockan i en 2003 GMC Sonoma pickup?

Ställa in klockan till korrekt tid i 2003 GMC Sonoma kräver inga specialverktyg och kan göras med tändningen på eller av. AM /FM-radio i din Sonoma har två piltangenterna på inför det som används för att justera tiden. Du måste ställa in tiden två gånger om året för sommartid eller när du kopplar eller ta bort batteriet från lastbilen
1.
Lokalisera de två pilknapparna på framsidan av din radio på den vänstra nedre hörnet på enheten. De har vardera en markering ovanför dem -. En "HR" och den andra ". MN"
2
Tryck och håll "HR" pilen under två hela sekunder, släpp den sedan och tryck på "HR" pilen tills timme på klockan är korrekt. Om du går för långt, fortsätt trycka på pilen och siffrorna kommer att gå hela vägen runt igen. När du har ställt in timme, gå till "MN" pil.
3.
Tryck på "MN" pilen tills minuter på displayen är korrekta. Precis som med "HR" pil, om du missar rätt nummer, fortsätt tills det kommer runt igen. När tiden är korrekt, tryck inte på knapparna i flera sekunder och klockan kommer att flytta ut från "set-läge. "


Relaterade artiklar


hur man byter en 2001 chevy förorts bromsar
Hur du tar radion ur en 1989 honda
automatisk växellåda skift problem
vad som orsakar broms rotorer till rost?
hur ändrar kroppen montera på en 1978 corvette
hur man byter en kamkedja täcka
Hur byter jag tillbaka glödlampan i en 1999 ford escort?
Hur byter jag en F350 fönster regulator?
Hur byter jag oljan i en 2005 Toyota Sienna?
hur man i detalj en Triumph Spitfire