hur aktiverar jag Ford Focus Chimes?

hur aktiverar jag Ford Focus Chimes?

Alla modeller av Ford Focus är utrustade med BeltMinder funktionen, som låter ett ljud och blinkar en varningslampa på instrumentpanelen om ett säte är upptagen men bältet är inte fast när du kör. Den BeltMinder funktionen är aktiverad som standard, men det kan inaktiveras. Observera att förfarandet ändrats något med modellåret 2005 av Focus
1
Se till att parkeringsbromsen är inställd är fordonet i Park (automatisk) eller neutral (manuell), är av tändningen, är dörrarna stängda, alla bilbälten är spände, och strålkastarna och lamporna parkering är avstängd.
2.
Vrid tändningsnyckeln ON , men inte starta motorn. Vänta på bältet ljus att gå ut (detta tar från 1 till 2 minuter).
3
Gör något av dessa två åtgärder (beroende på år av ditt fordon) inom 50 sekunder.2000 -2004: Buckle, sedan SPÄNNA bältet 3 gånger. Slå på strålkastarna på, sedan av. Buckle, sedan SPÄNNA bältet 3 gånger2005-bortom. Buckle, sedan SPÄNNA bältet 9 gånger


bältesvarnare ljus kommer att slås på i 3 sekunder, sedan av.
4.
Buckle och sedan SPÄNNA bältet gång inom 7 sekunder efter stolen bälte varning släcks. Det här steget kommer växla BeltMinder funktionen på eller av.
5.
Titta bältet varningslampan efter steg 4. Om BeltMinder funktionen har aktiverats, kommer varningslampan blinka fyra gånger per sekund i 3 sekunder, stäng i 3 sekunder, därefter blinkar fyra gånger per sekund i 3 sekunder igen. Om funktionen har inaktiverats, kommer varningslampan blinka fyra gånger per sekund i 3 sekunder utan att upprepa.

Tips och varningar


 • BeltMinder är aktiverad separat för föraren och främre passagerarsätet. För att aktivera eller inaktivera funktionen på passagerarstolen, upprepa proceduren när man sitter på den platsen.
 • Huruvida BeltMinder är aktiverad, alltid använda säkerhetsbälte under färd.


 • Relaterade artiklar


  Hur byter jag bränslepumpen på en 1993 BMW 318is?
  Hur ändrar jag en 300ZX oljefilter?
  hur man skyddar mot stulna motordelar
  kan du använda syntetisk olja i en bil som har använt konventionell olja?
  hur man rengör gummi auto trim
  Hur ändrar jag växellådsoljan i en toyota T50?
  hur man byter batteri på snabbknappen
  vad är syftet med dragstängerna på en bil?
  hur man byter en 2007 Ford Taurus bränslefilter
  Hur komprimera bromsen kolven