hur man byter växellåda filtret på en 1997 Subaru

hur man byter växellåda filtret på en 1997 Subaru

Överföringen filtret på en 1997 Subaru är placerad i överföringen. Filtret och magneter inuti överföring behöva ändras och rengöras varje gång du byter transmissionsolja. En platta är monterad på undersidan av transmissionen. Denna platta skall avlägsnas från sändningen för att få tillträde till överförings-filtret. Denna process kräver lite tidigare erfarenhet av att arbeta på bilar

Du behöver:. .
Vehicle ramper
Fordonet benstöd.
Fluid tråget.
Ratchet set.


1.
Drive framhjulen på fordonet ramper och dra åt parkeringsbromsen. Detta gör att du kan komma under Subaru och hålla Subaru från att rulla av av ramperna.
2.
Placera avtappningskärl under plattan på undersidan av transmissionen. Avlägsna avtappningspluggen på undersidan av överföring och dränera vätska i pannan. Tillbaka och dra åt kontakten till i botten av transmissionen. Använd motsvarande uttag och spärr för detta steg.
3.
Ta bort skruvarna från kanten av plattan på undersidan av överföringen med hjälp av Ratchet och rätt storlek socket. Dra plattan bort av överföringen. Nå in i sändningen och vrid filtret moturs och dra ut filtret från transmissionen.
4.
Placera det nya filtret på överföring och vrid den medurs tills den sitter åt på transmissionen. Byt ut plattan i botten av överföring och dra åt skruvarna med spärrfunktion set. Tillbaka till Subaru bort av ramper.


Relaterade artiklar


hur du installerar en pollenfilter i en Honda Element
hur man ställa in radion klockan på min S-10 chevy
hur man målar en 2005 corvette
Var är filtrera bränsle på ett förspel?
hur återansluta 1997 toyota Celica klädsel dörrpanelen
hur man byter växellåda filtret på en 1997 Subaru
hur du rensar bakljus
hur man köper jeep delar
hur man ändrar Harley grepp
hur man bygger sidan spegeln på en Cheva lastbil