Hur byter jag till bakljus lökar på en 1997 Camaro?

Hur byter jag till bakljus lökar på en 1997 Camaro?

Att äga en 1997 Camaro innebär att hålla upp med det underhåll som krävs då bilen blir äldre. Varje gång du utför rutinunderhåll på din Camaro eller när du bränsle upp, gå runt i Camaro med lyset på att se alla lampor fungerar. Byta bakljus så fort de bränner ut hjälper dig och andra bilister att stanna säkert på vägen <. h2> Ta bort gamla lampan För att ta bort den gamla lampan, drar tillbaka mattan i bagageutrymmet i din 1997 Camaro. Panelerna täcker bakljus kommer att vara synlig. Dra upp på panelerna för att ta bort dem. På passagerarsidan måste du vända skruvarna innan du drar panelerna upp. Dra lökar ur sina socklar.

Ta ut lampa

I 1997 års Camaro finns det två typer av glödlampor kan ha installerats med. Basen i glödlampa kan vara kilformade eller det kan vara bajonett formas. Med lampan med dig när du köper en ersättare kommer att se till att du får det rätta.

Installera ersätter

reservlampor är helt enkelt trycks in i vägguttaget om de är de kilas fast form. För dem som bajonett är baserade, tryck in och vrid i medurs riktning. Du hör ett klick eller känner att lampan inte kommer att röra sig, vilket innebär att den är låst på plats. Sedan ersätta panelen, fast skruvarna vid behov och byt mattan.


Relaterade artiklar


Hur sköter jag en Prius batteri?
hur man ladda en AC-kompressor
felsökning 2000 ford konditionering taurus luft
hur man byter startmotorn på en jeep cj7
hur man installerar en spegel från sidan på en 2007 Malibu
hur du tar bort vindrutetorkarna från en jeep cj7
hur man byter en Toyota stötfångare
hur man återställer en motor ljus på en Ford Probe
hur du tar bort kåda från en bil huva
hur man återställer den procentuella olja livet på en 2006 honda lx