hur man målar utbrändhet bilar

hur man målar utbrändhet bilar

Målar en utbrändhet bil är inte annorlunda än att måla en vanlig bil. Burnout bilar behöver oftast en hel del arbete att få dem tillbaka till vad de en gång var. En ny lack är ett bra sätt att börja denna process. En ny lack kan fyllas i för minimala kostnader och kan gå en lång väg mot att förbättra skönhet och elegans i något fordon. Målar en utbrändhet bil är en uppgift som kan ske med någon bil ägare med lite tid och tålamod

Du behöver:.
Luftblåsare
. Sandpapper.
Målartejp.
Pensel.
Primer.
Vatten.
Tvål.
Hink.
Automotive färg.
Måla pistol.
Buffert.


1.
Ta bort eventuella klistermärken, emblem eller dekaler som är kvar på bilen för att hindra dem från att bli övermålade. Ta bort alla handtag, bakljus och strålkastare så att de inte målas heller. Tvätta bilen noggrant med vatten och tvål att ta bort all smuts, fett och damm från bilen. Låt bilen tid att ordentligt lufttorka.
2.
Sand hela området av bilen med 320-slippapper. Gå över hela bilen för att jämna ut allt. Blås bort all smuts och damm från sandpapper med en fläkt. Blås mellan sömmarna runt dörrar och fönster för att ta bort eventuellt damm som är inuti. Tvätta bilen igen på samma sätt som föregående steg och låt det dags att torka.
3.
Applicera primer till bilen med en pensel. Rör om färgen med en pinne omrörning och arbeta i sektioner som börjar med huva. Använd ljus, även stroke att förhindra pölar och droppande. Måla hela bilen arbetar från huven tillbaka och låta 45 minuter till ordentligt torr. Sand över hela bilen med 600-slippapper. Blås bort eventuellt damm och skräp med luften fläkt.
4.
Fyll färgen pistol med önskad bil färg. Koppla in färgen pistol och dra i spaken för att börja spraya. Börja med huva och arbeta i sektioner på baksidan av bilen, precis som med primer. Sätt på första lagret och låt 45 minuter för att torka innan du lägger en andra gång. Fyll tanken på färgen pistol om det behövs. Applicera tre tydliga skikt av färg i samma sätt som den första skikt för att ordentligt täta allt.
5.
Låt bilen 48 timmar att torka och sedan polera bilen för en perfekt glans. Anslut den motordrivna buffert och arbeta i cirkelrörelser för att polera ut glans. Var noga med att inte trycka för hårt eller den nya färgen kommer att brinna och falla av.


Relaterade artiklar


hur man byter en avtappningsplugg på en 1994 Ford Ranger radiator
hur man byter termostat på 2002 Jeep Grand Cherokee begränsade 4,0
ta ur batteriet från en Pontiac Montana
hur du tar bort krita fläckar från bilklädslar
hur man byter en solförmörkelse strålkastare
hur man rapar en tändkabeln
hur du gör din bil fin
hur man bygger en dc batteriladdare
hur man återställer sensorn däcktryck på en toyota yaris
hur man hittar en bil antenn