hur man byter en baklykta på en 2000 Ford Taurus

hur man byter en baklykta på en 2000 Ford Taurus

Om du äger en 2000 Ford Taurus, är en viktig del av underhållet kontrollera bakljusen minst var sjätte månad för att se till att de fungerar korrekt. En trasig baklykta kan vara farliga för dig och andra bilister. På en 2000 Ford Taurus, är bakljusen på båda sidor av stammen området. Byta en baklykta är en enkel uppgift som du kan göra utan hjälp av en professionell

Du behöver:.
Wrench in
. Handskar.
Nya lökar.


1.
Access bakgrund montering genom att rensa ut nyckelfärdiga och dra mattan undan från ljuset montering. Använd en skiftnyckel för att ta bort muttrar och skruvar som håller lätt montering. Dra lätt montering ut.
2.
Bort lampan från ljus montering. Håll lampan försiktigt och vrid den till vänster, eller i en moturs riktning. När den stannar svarvning, försiktigt dra ut glödlampan rakt ut av ljuset församling.
3.
Tryck den nya lampan i ljuset montering och svänga till vänster, eller i en medurs. Det hörs när det inte längre kan vridas. Skjut hela enheten tillbaka till bilen. Använd handskar innan du rör vid lampan så oljor från fingret kan orsaka glödlampa att värma ojämnt och spricka.
4.
Byt muttrar och skruvar av ljuset församling för att säkra det på plats. Upprepa för bakljus på andra sidan. Tryck stammen matta ner.


Relaterade artiklar


hur du kan få automatisk transmissionsolja i en 1999 Isuzu Amigo
hur man byter en strålkastare på en 2005 banbrytande
hur reparera vindrutetorkare mazda vindruta
hur man ändrar & spola rengöringsvätska systemet i en sändning
hur man återställer olja meddelandet på en Chrysler Sebring
hur man återställer en Mercedes E320 ljus kontrollera motorns
hur man blandar sprit med diesel för delar rengöring
Exakt material som behövs för att måla en bil
hur man byter bränsle filter på en 1994 honda
hur man byter höga bakre stopp glödlampa på en 1998 Honda kombi