mercedes tech tips

mercedes tech tips

Mercedes-Benz är känd för att göra lyxbilar som är förpackade med premium alternativ. Ägare är inför maskiner som kan ta lite studier och utbildning att bemästra. När frågor uppstår med en Mercedes mekanism, det finns många resurser tillgängliga för ägarna att hjälpa dem att felsöka problemet och hitta en lösning.

Bruksanvisningar

I bruksanvisningen för din specifika Mercedes modell ger dig en överblick över inre arbetet i din bil. Specifikationer, verktyg och artikelnummer ingår. Innan man påbörjar någon reparation jobb på en Mercedes, är det tillrådligt att kontrollera bruksanvisning. Om du inte har din bil bruksanvisningen, kan du ladda ner en gratis på Mercedes webbplats.

Underhållsinstruktioner Schedules

underhållshandboken för din Mercedes modell ger dig information om underhållsplanen för ditt fordon . Om din bil är har problem, kan det vara en enkel underhåll fråga. Underhållsinstruktioner scheman för alla år och modeller av Mercedes fordon finns för nedladdning från deras hemsida, gratis.

STAR TekInfo

Om du vill att underhålla och reparera din Mercedes-Benz hemma, kan du ladda ner tekniska reparera dokumentation från stjärnan TekInfo webbplats. STAR TekInfo är ett officiellt Mercedes-Benz USA webbplats som är värd ett antal tekniska dokument avsedda för reparation Mercedes-Benz, från dem som gjorts under 1994. Del och verktyg specifikationer ingår, samt detaljerade reparation instruktioner. STAR TekInfo dokumenten är inte gratis. Du kan betala för tillgång till dag, vecka, månad eller år. För tillgång till handlingar för en dag, är den kostar $ 18 som i oktober 2010. För ett år, är kostnaden $ 2. 950.

Instruktionsvideor

Det finns många elektroniska och automatiska funktioner i Mercedes-Benz modell bilar, till exempel Bluetooth-skärmar, röststyrning och en Tire Pressure Monitoring System. Om du är obekant med dessa tekniker kan du titta på instruktionsfilmer om Mercedes-Benz hemsida för att bekanta dig. Att veta hur dessa system fungerar kan du lättare felsöka problem du kan ha.


Relaterade artiklar


hur man rengör en 1986 injektor korvett bränsle
hur man byter ett batteri i en 1999 Nissan Altima
hur man installerar en Bosch relä
Vad är den genomsnittliga livslängden för en EGR-ventil?
hur man fixar en baklucka toyota tundra
hur man byter olja locket på en sexcylindrig 2000 Nissan Xterra
felsökning av en startrelä i en 1997 Ford Expedition
hur man fixar ett fordons anpassning
hur man återställer streck på en 2005 Ford freestyle
hur man sätter vinyl på bildörrarna