hur man tråd ett batteri anbud

hur man tråd ett batteri anbud

Batteri anbud sippra laddare används för att underhålla blybatterier vid full laddning. De kan användas för att behålla laddningen på fordon som använder sex-volt och 12-volts blybatterier. Detta inkluderar alla terränggående fordon (ATV), bil och lastbilar, motorcyklar och skotrar motor. Vissa batteri anbud montera på fordonet och har löstagbara nätsladdar. Andra står utanför, är ansluten till fordonet med en löstagbar kabel. Motorrummet på små bilar redan är trångt, så utanför fordonets batteri anbud är populära med många fordonsägare.

Du behöver:
12-volts batteri anbud
. Brända kablage med ring terminaler.
12-fots kabel för förlängning.
Fender beskyddare.
Batteri keeper.
3/8-tums köra Hylsnyckelsats med SAE och metriska uttag.


1.
Höj huven på din bil och fäst fendern beskyddare i stänkskärmen för att skydda mot repor när du arbetar på fordonet.
2.
Skaffa ett batteri keeper. (Vissa bilar kräver användning av ett batteri djurhållaren att bevara programmering av datorer ombord, till exempel Engine Control Module. Utan den kan dessa elektroniska apparater lida irreparabel skada). Anslut batteriet djurhållaren i cigarettändaruttaget.
3.
Koppla bort den negativa jordkabeln från bilens bly-syra lagring batteri. Koppla alltid bort jordkabeln vid arbete på fordonets elsystem. En oavsiktlig kortslutning kan skada bilens elsystem om den positiva kabeln misstag kortsluten till marken medan du arbetar på det. Det är också möjligt för en gnista för att orsaka att batteriet exploderar, vilket orsakar allvarliga skador och skadar ditt fordon.
4.
fast den röda ringen terminalen till den positiva batteripolen. Använda lämplig storlek uttaget, ta bort muttern från den positiva batteripolen fastspänning bult, slip ringkontakt över bulten och byt muttern.
5.
Fäst den svarta ringen terminalen den negativa batteripolen på samma sätt. Anslut negativ jord kabeln till fordonets bly-syra batteri. Koppla ur batteriet målvakt från bilens cigg-uttag.
6.
Anslut batteriet anbudsgivarens kabeleffekten förlängning av batteriet anbudet. Anslut den andra änden av förlängningskabeln i den polariserade kontakten på ringen terminalen kablage. Kontrollera att klingan-typ säkring är på plats på ringen terminalen kablage.
7.
Sätt batterieliminatorn anbudet i ett 110-voltsuttag. Laddningsindikatorn lyser upp och visar att batteriet tar en avgift. När batteriet är fulladdat, kommer "laddat" att börja lysa. Batteriet anbud är utformad för att vara vänster kopplas in efter batteriet är fulladdat.

Tips och varningar


 • Battery djurhållare är relativt billiga och finns att köpa på de flesta bil delar butiker.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar luftfiltret på en flykt bil
  hur man rengör spjällhuset på en Dodge Caliber
  hur man byter bränsle filter på en 2000 Ford F-250 5,4 motor
  hur man återställer krockkudde lampan på en 2000 Nissan Altima
  Subaru Outback bilbarnstol installation
  hur man installerar ett luftfilter i en 2004 Chevy Impala
  hur man återställer 2001 BMW 325i underhåll indikator
  hur man installerar nya vindrutetorkare
  hur man bygger sidan spegeln på en Cheva lastbil
  hur man fixar ett chip på en bil