hur man söker efter lädersäten

hur man söker efter lädersäten

Medan läder är extremt tålig och inte blir bättre med åldern, måste det vara ordentligt omhändertagna. Försummade läder kan torka, spricka och ser slitna. Med några förebyggande åtgärder och utför regelbundet underhåll minskar risken för försämring av framtiden, vilket kan vara mödosamt och kostsamt att reparera

Du behöver:
sol blockerare
. Ett steg läderrengöring.
Mikrofiberduk eller vinyl skurborste.
Läder balsam.
Mjuk svamp.


1.
Placera en sol blockerare i framrutan när bilen är parkerad i direkt solljus för att hålla sätena från blekning.
2.
Håll bilfönster ned så ofta som möjligt under varma månaderna för att hålla ner temperaturen i bilen och stoppa era platser från uttorkning och blekning.
3.
Torka era platser ner regelbundet med ett steg renare speciellt avsedd för detta ändamål. Applicerar med en mikrofiberduk eller en vinyl skurborste. Gnugga inte på läder, vilket kan orsaka skador. Arbeta bort på det med fast tryck i mjuka rörelser för att öppna porerna i läder och föra smuts och olja till ytan.
4.
tillämpa ett kvalitetssystem läder konditionering produkt att ge näring och vitalisera läder, hålla den mjuk och flexibel. Välj en som pH är balanserad och har en fläck-avstötande och impregneringsmedel agenter för optimalt skydd. Använd en mjuk svamp eller mikrofiberduk och följ tillverkarens instruktioner.

Tips och varningar


 • Undvik läder växtskyddsmedel med glans agenter, petroleumdestillat, silikon eller silikon oljor som fastnar på skinn yta och bildar en fet film som kan överföras till kläder. Många billiga märken innehåller dessa ingredienser.


 • Relaterade artiklar


  hur du lägger till kylvätskan i en 1995 BMW 540i
  Hur gör jag rengör luftfiltret i en 1994 Dodge lastbil?
  diy kylarslangen
  hur man byter lat en Duramax bränslefilter
  hur man återställer en punktering ljus på en BMW 745
  de bästa däcken för en 2002 E430 mercedes
  fordonet däckstorlek krav
  hur du installerar en pollenfilter i en Honda Element
  hur man byter takbelysning på min 1997 Ford Ranger
  hur man målar en Cheva S10 baklucka