hur man får dina däck svart

hur man får dina däck svart

Däck behöver rutinmässigt underhåll och rengöring för att skydda dem och hålla dem i gott skick. När gummit i däcken börjar försvinna och bli missfärgade detta är ett tecken på tidiga skador på däcket. Däck har två naturliga fiender i miljön: UV-strålar och ozon. UV-strålar och ozon orsaka att kvaliteten på ett däck att förnedra och försämras. Däck lider också av kemikalier och smuts och skräp från vägen. Rengöring av däck och återställa den svarta färgen bidrar till att skydda däcket och se dess livslängd.

Du behöver:
trädgårdsslang
. Tire Rengöring och avfettning.
Handduk.
Skum applikatorer.
Tire dressing.


1.
Spraya däck med en trädgårdsslang för att avlägsna löst damm och smuts.
2.
Clean däcken med en naturlig citrus-avfettningsmedel (som finns på en Biltema). Spray däcket med en generös mängd av avfettningsmedel och skrubba däck med en mjuk borste. Ta bort alla fett, smuts och annat skräp.
3.
Skölj däck med rent vatten för att avlägsna alla kvar rester från avfettningsmedel. Torka däcken med en handduk och låt dem helt lufttorka.
4.
Ansök däck dressing till däck med en skumsläckare. Tire dressing återställer den svarta färgen till däcket, och det ger också ett lager av skydd mot UV-strålar och ozon skador. Köp ett däck förband som Eagle ett däck eller Armour Allt i ett Biltema. Applicera förbandet till skumspridning och sedan använda skumspridning att tillämpa förbandet på däcken.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en 1995 Toyota Camry
hur man byter tändstift på en 2001 Hyundai Elantra
hur man rengör en jeep kropp frihet gaspådrag
hur man återställer olja sensorn på en 525i BMW
Hur gör jag fart på en Mercedes C280 årsmodell 1999?
2005 chevy malibu frambromsen rotorstyrka specifikationer
hur man byter en baklykta på en Ford Ranger 2000
felsökning av en generator Toyota Previa
hur ställa in tiden på en 1965 ford 289
hur man byter en 1996 saturn bränslefilter