hur man byter bromsljus på en 2007 Silverado

hur man byter bromsljus på en 2007 Silverado

Chevrolet har producerat lastbilar sedan 1918. Biltillverkarens pickup linjen var känd av C /K beteckning för nästan 40 år med start 1960 och under 1998 en ny Chevy pickup avtäcktes, och hela raden tog på namnet Silverado, som tidigare hade varit en topp C /K-serien trim nivå. Den Silverado linjen förnyades igen i slutet av 2006 för 2007 års modell. Byte av bromsljus på andra generationens Silverado line är ett enkelt gör-det-själv-uppgift som bör inte ta mer än 30 minuter

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel.


1.
Kontrollera att din Silverado är motorn är avstängd och strömbrytare är också av. Öppna bakluckan på lastbilen.
2.
Ta bort de två skruvarna som går genom plåten i bakljus församling med en stjärnskruvmejsel och vrida moturs. Ta bort bakljus församling genom att dra den rakt bakåt från bakdelen av trucken.
3.
Tryck på frigöringsspaken på baksidan av bakljus församlingen. Vrid lampfattningen i moturs riktning tills det är löst i bakljus församling, sedan dra den rakt ut. Dra glödlampan från sin plats i lampfattningen.
4.
Tryck på en ny glödlampa i lampfattningen där den gamla glödlampan togs bort. Sätt lampfattningen tillbaka till bakljus montering och vrid medurs tills du hör ett klick. Den lampfattningen bör inte röra sig eller sitta löst.
5.
Tryck bakljus montering direkt tillbaka till det område du bort det från. Skruva i de två skruvarna som togs bort i steg 2 med en stjärnskruvmejsel genom att vrida medurs. Stäng bakluckan.


Relaterade artiklar


hur du installerar en PCV ventil på en Toyota Tercel
hur du lägger transmissionsolja till ett 2007 toyota tundra
hur man ladda upp A / C på en 1997 Nissan Maxima
hur man kan öka bilens mpg betyg
hur man dra åt nödbroms i en 2003 Subaru WRX
Ford motor nummeridentifiering
Chevy 350 motorn identifiering
hur man byter en baksida baklykta på en Nissan Pathfinder
hur man byter ford Windstar tändstift
skälen för vinterdäck