hur du justerar strålkastarna på en 1998 Honda Civic

hur du justerar strålkastarna på en 1998 Honda Civic

Det rekommenderas att strålkastarna på din 1998 Honda Civic justeras en gång om året, helst det har varit front-end effekt med ett annat objekt eller när front-end reparationer har slutförts. Även om det är ofta rekommenderas att ha en mekaniker slutföra uppgiften med laserstyrda syftar utrustning, är det möjligt att göra denna justering hemma. Justera strålkastarna normalt sett tar mindre än 30 minuter och kan göras med bara en skruvmejsel och lite maskeringstejp

Du behöver:. .
Maskeringstejp
Skruvmejsel.


1.
Parkera 1998 Honda Civic på ett plant underlag, cirka 18 inches bort från en garageport eller vägg.
2.

Sätt på låg vägbelysning.
3.
Använd en lång längd av maskeringstejp för att markera en vågrät linje från centrum av en strålkastare balk på mitten av den andra. Sätt en bit maskeringstejp vertikalt för att skapa ett centrum för varje strålkastare.
4.
Säkerhetskopiera din bil tills den är 25 meter från väggen. Detta gör det möjligt strålar från strålkastarna har skingrats, och du kommer se där de för närvarande är spetsiga.
5.
Placera en skruvmejsel i det horisontella justeringen växel och vrid den för att flytta i sidled. Det horisontella justering växel ligger på toppen av strålkastare församlingen. Vrid den tills den vertikala mitten av balken är fodrad med det vertikala bandet linjen.
6.
In skruvmejseln i den vertikala justeringen växel, som ligger på baksidan av strålkastare montering, och vrid den tills den horisontella mitten av strålkastare strålen är fodrad med det horisontella bandet linjen.

tips och varningar


 • Varje gång du är osäker på om strålkastarna är rätt att försöka sikta lite lågt och till höger. Detta kommer att minska risken för bländning andra bilister.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en Honda Civic SI luftfilter
  platsen för avtappningspluggen på en 2000 honda
  hur du installerar en bränslefilter i en 1999 Toyota 4runner
  hur man byter en signal ljus i en Cheva venture
  hur man byter svans mot bakgrund av en 1996 Ford Taurus
  hur man byter styrservo slangar
  hur Överfyll transmissionsolja
  hur man fyller en jeep axel
  hur man byter 1999 Ford F-150 strålkastare
  hur man återställer en VW Beetle krockkuddeenhet