Hur installerar jag en spegel i en 1995 Lincoln kvicksilver sobel?

Hur installerar jag en spegel i en 1995 Lincoln kvicksilver sobel?

Den sidospeglar för 1995 Lincoln-Mercury Sable tål en måttlig mängd effekter. Spegeln bostäder säkrar till basen spegeln med fjädrar. Fjädrarna absorbera effekten, vilket gör att spegeln i behåll. Om spegeln går sönder, bröt sannolikt huset med det. Du kan byta ut spegeln på samma gång du byter bostad eftersom spegeln bultar insidan av huset

Du behöver:. .
9 /16 uttag
Ratchet.


1.
Vevar ner sidorutan på Sable så att du kan komma åt insidan spegeln panelen och håll spegeln bostäder på samma gång.
2.
Ta bort spegeln panelen från insidan av dörrkarmen genom att dra i den med dig hand. Panelen fäster med små plastflikarna som trycker in i dörrkarmen. Spegeln panelen är en trekantig plastbit ligger innanför dörren, direkt på andra sidan av spegeln bostäder.
3.
Koppla loss kabelstammen ligger bakom spegeln panelen. I mitten av kontakten har en liten plast lås på. För att låsa upp selen, dra upp på plastfliken och sedan separata kontakterna genom att dra i dem. Om din Sable inte har makt speglar, hoppa över detta steg.
4.
Ta bort de tre muttrarna sitter bakom spegeln panelen med en 9/16-inch hylsa och spärrskaft. Muttrarna tråden på gängade post ansluten till spegeln bostad. De håller spegeln på dörren. Håll spegeln på plats när du tar bort den sista bulten så att den inte faller ut genom dörren.
5.
Side den gängade inlägg av den nya spegel i dörren och håll samtidigt du drar åt den första muttern på inlägget. Dra åt de två sista muttrarna på plats för att säkra spegeln till dörren.
6.
Anslut ledningsnätet genom att trycka de två kontakterna tillsammans. Tryck litet hänglås tillbaka för att låsa ihop kontakterna.
7.
Sätt trekantiga spegeln panelen tillbaka mot dörrkarmen och tryck plastflikarna tillbaka till dörren för att fästa panelen på plats .


Relaterade artiklar


hur du tar bort en lukt kupén
hur till låsa upp en 99 chevy lås lastbil dörr
vad är syftet med effektstyrning modul?
hur man återställer en 2006 mini cooper lätt olja
Var är pumpa bränsle reläet på en 1998 kontur?
Hur release jag strålkastare uttag på en 2007 mustang?
1999 chevy venture batteriinstallation
diffbroms vs öppna standardiserade differential hantering
Ford V8 motor identifiering
hur man byter ett bälte på en Ford Taurus