hur man installerar ventilera fönster gummi

hur man installerar ventilera fönster gummi

Gummit som kör runt ramen på din ventil fönster håller vind, regn och buggar kommer in i passagerarutrymmet på din bil. Med tiden medför exponering för solljus och andra element utanför gummitätningen blir spröda och spricker. Ett säkert tecken du behöver byta gummilisten är konstant vissla som orsakas av vinden förbi tätningen. När du börjar höra att sunda, kommer du börja märka små sprickor bildas i gummi

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel
. Liten skruvmejsel.
Brukskniv.


1.
Passa på baksidan av ersättning gummitätningen med fläns ventilen fönsterkarmen. Se sidan av gummitätningen märkt "Left" är riktad till vänster i fönsterramen. Montera de två skruvarna genom baksidan av ramen och in i gummitätningen, om du ska byta tätningen på något annat fordon än en sedan.
2.
Skjut gummitätningen på ram med fingrarna på plats med skruvarna. Vid byte gummitätningen på en sedan, tryck gummitätning på fönsterkarmen i fingrarna. Skjut tätningen med en liten skruvmejsel om förseglingen inte plats med fingertryck.
3.
Skjut liten skruvmejsel längs ramen och se till att gummitätningen sitter ordentligt på plats när du flyttar längs ramen.
4.
Överlappa två ändarna av gummitätningen. Skär gummitätningen där de två ändarna korsning med en brukskniv.
5.
Tryck längs gummitätningen att säkerställa att den säten på plats innan du installerar ventilen fönstret tillbaka till bilen.


Relaterade artiklar


hur man målar en spegel från sidan
ominstallation av navkapslar på en chevy 2003
2002 Jetta bränslefilter avlägsnande
hur man byter en solförmörkelse strålkastare
hur till låsa upp en Ford F-150
hur djup och ren bil exteriör
hur man byter olja i en ättling xa
hur man byter luften i kabinen filtret i en Mercury Mariner
hur du ändrar termostaten på en 1993 ford pickup
Var är EGR-ventilen ligger på en 2001 chevy Silverado?