hur man byter mercedes W123 hubcaps

hur man byter mercedes W123 hubcaps

Medan Mercedes W123 är ett äldre fordon, bör en standard navkapsel passa bilens hjul. Plus, om du köpt bilen används kan fälgar inte de ursprungliga ändå, och det de kunde ha ersatts många gånger om. Byte av fälgar ska vara en relativt enkel uppgift. Allt du behöver veta är den fälgdiameter som är "R" nummer i slutet av däckstorlek tryckt på din däckets sidovägg. Navkapslar säljs i storlekar som motsvarar den som "R" nummer

Du behöver:.
Hubcap verktyg eller en skruvmejsel.


1.
Använd ett verktyg navkapsel avlägsnande och bända loss den gamla navkapslar. Om du inte har ett verktyg navkapsel borttagning, en skruvmejsel eller en tunn kofot ska fungera lika bra.
2.
Rada upp metallerna hålls kvar bågen med den nya navkapsel. Det finns en krök i bågen, och det bör anpassas till ventilspindeln öppning på navkapsel. Kurvan i bågen bör också "peka bort" från dig
3.
Fäst behålla bågen till navkapsel. Beroende på vilket märke av den gemensamma jordbrukspolitiken, bör det finnas tjänster eller klipp ringen bör passa runt och in.
4.
Tryck navkapsel i hjulet. Använd båda händerna och fast tryck.
5.
Tug på navkapsel med händerna. Det borde inte ur fläcken. Om den gör det, måste du felsöka församlingen. Det antagligen kan vara att behålla ringen, och åt vilket håll kurvan är "pekar".
6.
Upprepa denna installationen av de återstående tre hjulen.


Relaterade artiklar


hur man stänger av tjänsten indikator på VW Eos
hur man byter en strålkastare på en ford explorer
ändra transmissionsolja i a1998 Toyota Tacoma manual
hur man byter ett batteri i en Buick rendez-vous
hur du fyller i transmissionsolja på 2002 stratus
hur man byter remmarna på 1998 Chrysler Sebring
Hur man monterar däck hemma
hur man ändrar Harley grepp
Toyota Camry städning tips
hur man återställer krockkudde ljus på en Hyundai