varför bränslepumpar går dåligt?

varför bränslepumpar går dåligt?

Mest använda bilägare är skyldiga att ersätta många delar av deras bilar, inklusive bränslepumpen. Trots att alla delar kommer med tiden behöver bytas ut, kan ett försök göras för att förlänga livslängden för en bränslepump, och bilen i övrigt

Funktion

Bränslepumpen är placerad i eller i närheten av bränsletanken, fungerar att skjuta gas från tanken till motorn. Det är också behövs för att skapa tillräckligt tryck så att injektionsmissbrukare kan erbjuda adaquate bränsle till motorn.

Tecken på misslyckande

Den första tecknet på bränslepumpen fel är överhettning, men motorn stannar är också ett symptom. Motorn kan fungera i en halvtimme, upphöra efter pumparna överhettas, men starta igen efter att systemet har svalnat.

Orsakerna till misslyckandet

En pump, precis som alla ständigt igång maskinen, slits på grund av användning och behöver bytas som borstar, busings, rullar eller växlar upphör att fungera. Tidigt bortfall orsakas ofta av förorenat bränsle. Om rost eller sediment kommer in i pumpen, kan det göra att det sylt och överhettning.

Förebyggande

Ibland kan en pump misslyckas på grund av upprepade bränsle svält. Bränslepump livslängd kan förlängas genom att korrekt underhåll av bil, som inte innehåller så bilens bensintank att bli helt tomma, inköp högre oktan bensin och byte av bränslefilter som rekommenderas.


Relaterade artiklar


hur man byter torkarblad på en 2006 Dodge Ram
hur man byter bränslefiltret på 1994 GMC Sonoma
hur man dra åt nödbroms i en 2003 Subaru WRX
hur man berättar färgkoden på en 2001 Toyota Sienna
Hur gör jag för program i radio i en Mercedes?
hur man får mer hästkrafter och bättre gas körsträcka
hur du installerar en sol laddare för ett bilbatteri
hur man bogsera min Pontiac Grand Prix
hur man byter syre sensorn i en Mustang
1991 Toyota lastbil bränslefilter plats