hur man kan hoppa starta en Mercedes-Benz CLK

hur man kan hoppa starta en Mercedes-Benz CLK

Om din CLK: s lampor är svagt och startmotorn kan knappt vända runt motorn, bilens batteri kan tömmas till den punkt där det inte längre kan hålla laddningen kraftfull nog att skruva på bilen. I detta fall, om en batteriladdning kit är tillgänglig eller om du snabbt behöver få din bil att gå, kan du använda en andra, fungerande bil till fart på CLK

Du behöver:. .
Startkablar


1.
Stäng av alla elektriska komponenter i både CLK och den andra bilen. Slå inte strålkastarna på under några omständigheter under jump-start processen, eftersom de använder för mycket energi som krävs.
2.
Öppna huven på både bilar och lokalisera både bilbatterier. CLK batteri är oftast på passagerarsidan av bilen och närmare den bakre änden av facket. Vid denna tid se till att fungerande bil använder ett 12-volts batteri. Något mer än detta kan skada CLK batteri.
3.
Placera båda bilarna så att startkablar kan lätt nå terminalerna på båda batterierna. Låt inte två bilar touch på något sätt, dock.
4.
Dra åt parkeringsbromsen på båda bilarna för att se till att de inte röra sig under jump-start. Se till att fungerande bilen är helt avstängd innan du ansluter startkablar.
5.
Ta bort luckan som täcker positiva "+" terminal på CLK batteri. Om hur bilen har en klaff antingen positiva eller negativa polen, ta bort den här också.
6.
Clamp ena änden av den röda, positiva kabeln till den positiva "+" terminal om det laddade batteriet, sedan klämma den andra till CLK positiva under-huven terminal, som ligger framför. Vrid fungerande bilen och låt den gå på tomgång
7
Anslut den svarta, negativa kabeln till den negativa. . "-" Polen på batteri, och sedan till CLK negativa under- huva terminal framför dött batteri. Vänta några minuter när batteriet laddas innan du försöker slå på CLK på.
8.
Starta motorn på CLK och låt den gå på tomgång. Avlägsna negativ "-" jumper kabeln från den andra bilen och CLK, med början i den andra bilen, sedan de positiva överkoppling på samma sätt i syfte att slutföra rivstarta.

tips och varningar


 • Se till att bilen batterierna inte är spruckna eller läcker. Om de är kan de explodera möjligen och orsaka allvarliga personskador eller dödsfall. Dessutom, om bilbatteriet är frusen, låt den tina innan du försöker att få fart på den.


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer en olja ljus på en 2001 satsning van
  Hur administrerar jag en keramisk beläggning ansökan?
  hur man målar med automatisk platt svart färg
  BMW fläktremmen installation
  hur man band upp en strålkastare
  hur du tar bort vindrutan inlåning
  hur man byter baklyktor på en Chrysler Sebring
  hur man bestämmer motorstorlek en GM fordon
  hur man återställer olja ljuset i en 2007 RAV4
  hur man kan kontrollera vätska servostyrning i en Toyota Corolla