hur man installerar krom hjulsidor

hur man installerar krom hjulsidor

Installera krom hjulsidor är exakt samma som att installera plast sådana. Montering av täcker är en enkel process, och det enda du behöver är en skruvmejsel och en stål behålla ring, som skulle ha sålts med navkapslar. När de väl installerats, dessa täcker aldrig pop eller ramla av bilen. Installera krom täcker på alla fyra hjulen bör bara ta några minuter

Du behöver:. . .
Platt skruvmejsel


1
Ta bort det gamla hjulet täcker med en platt skruvmejsel. Skjut skruvmejseln under kanten och bända täcka upp. Fortsätt runt kanten tills du kan pop loss.
2.
Anpassa ring av stål med krom hjulsidor. Det kommer att bli ett dopp eller böja i ringen som bör pekar bort från dig. Linje upp detta med lockets spindeln hål.
3.
Fäst ring av stål till locket. Beroende på märke kan det finnas en rad flikar, stolpar eller klipp. Stålet ringen ska enkelt passar runt dem och sitta kvar.
4.
Line krom hjul täcka upp med själva hjulet.
5.
Tryck chrome hjulet på plats. Testa det genom att försöka dra bort det. Det borde inte ur fläcken. Om den gör det, kolla hur ring av stål på baksidan av omslaget är orienterat.


Relaterade artiklar


Subaru HomeLink auto dim spegel instruktioner
Hur återställer jag en underhållsplan lampa på Lexus ls430?
Pacifica bakljus avlägsnande
hur man återställer klockan på en geo tracker
hur reparera scraches på en bil
hur man tråd en hella 12v relä
Hur fungerar en generator och regulator arbete?
hur man fyller en jeep axel
däck lastning verktyg
Felsökning AC i en Dodge Caravan