hur man byter en strålkastare på en 1998 Honda Civic LX

hur man byter en strålkastare på en 1998 Honda Civic LX

I 1998 års Civic LX är en fyra-dörrars sedan tillverkade av Honda, en automaker känd för högt betyg kompakta bilar. Om din Civic har en defekt strålkastare, är glödlampsbyte nödvändigt för säkerheten. En glödlampan finns på de flesta bildelar butiker. Den 9004, 9005, 9006 och H4 är lämpliga för 1998 modellen, och kommer att pågå cirka 2. 000 timmar. Byta glödlampa på 20 minuter

Du behöver:.
9004, 9005, 9006 eller H4 glödlampa
. Pappershanddukar eller trasor butik.
Stjärnskruvmejsel.
Små bitar av frigolit eller trä.
Liten ficklampa.


1.
Öppna Honda Civic LX huva och stötta det öppet med huva problem. Slå på din ficklampa och rikta den mot framsidan av motorn och strålkastarna.
2.
Leta servostyrning reservoaren. Behållaren har en röd mössa och är nära glödlampan bostäder. Ta bort de fyra fästskruvarna som bifogas till reservoaren med stjärnskruvmejsel och dra försiktigt ut den från huset. Placera den på luftfiltret cylindern och stötta upp med frigolit eller trä bitar för att förhindra att vätska läcker på motorn.
3.
når ner till headlight bostäder och hitta den U-formade nypa tråd som håller glödlampan på plats. Nyp kabeln för att lossa från huset och ta bort.
4.
Försiktigt dra ut glödlampan, vrida något till vänster, och dra ut den ur strålkastare bostäder. Placera den nya lampan inne i huset och tryck på plats. Anslut kopplingar Sätt på lampan och nyp ihop tråden bostäder för att få in det i fästpunkter, säkra lampan.
5.
Placera behållaren servostyrning tillbaka på sitt fäste . Dra åt skruvarna med stjärnskruvmejsel genom att vrida dem åt höger tills företaget. Torka några droppar från styrplatsen reservoaren med pappershanddukar eller trasor butik. Stäng huven och slå på belysningen, pekar dem på ryggen eller garage eller vid garageporten. Använd stjärnskruvmejsel för att anpassa belysningen med de fyra justerskruvarna på framsidan av strålkastarna.


Relaterade artiklar


hur man justerar en strålkastare på en Dodge lastbil
hur detalj bil hjul
hur reparera motorcykel krom
hur man installerar en Bosch relä
hur man ansöker nyans auto fönster
hur du lägger transmissionsolja till en Mazda B4000
hur man rengör motorcykel avgasrör
gör en tomgång bil tömmer batteriet?
hur ändrar främre lampan blinkers i en 2008 ford explorer
hur man kan återställa gammal billack