hur du tar bort en föregångare fläkt

hur du tar bort en föregångare fläkt

En kylfläkt i din Chevy Trailblazer som är sprickor eller andra skador måste tas bort och ersättas. Fläkten ska installeras under sin svepning och ansluten till kylaren och kylsystem. Det kan finnas andra skäl till att ta bort fläkten och dess koppling. Du måste göra detta för att tjänsten eller ersätta andra komponenter som kylaren själv. Du kanske måste byta andra delar inom fläkten svepning, liksom fläktkopplingen

Du behöver:. .
Wrench
Tång.
Stor container.
Assistant.


1.
Ta bort baffeln inloppsluften från radiatorn stöd, ta bort dess bultar med en skiftnyckel och dess stift push med en tång.
2.
Koppla
kylaren linjer för överföring vid fläkten svepning och motorn fästet. Koppla den elektriska anslutningen för elektro-trögflytande Clutch på fläkten slöja
3
Lossa slangklämman för den övre kylarslangen och koppla bort den från kylaren. . Har en stor behållare under radiatorn att fånga kylvätskan som kommer att rinna ut.
4.
Vrid navet fläktkoppling vid vattenpumpen moturs för att ta bort den.
5.
Lossa fläkten svepning från sidopanelerna av radiatorn och har en annan person lutar kylaren och kondensorn framåt. Lyft ut fläkten och kåpan upp och ut ur motorrummet.
6.
Lossa skruvarna ansluta fläkten till kopplingen med hjälp av en skiftnyckel och ta bort fläkten från koppling och svepning.


Relaterade artiklar


hur till vända en krockkudde ljus ut på en Mini Cooper 2003
hur man rengör en 1986 injektor korvett bränsle
hur man fixar plast stötfångare
Hur får jag den påfyllningslocket bort av 2003 Dodge lastbil?
hur man återställer en punktering ljus på en BMW 745
hur man byter rotorn i en 1992 honda
tips om hur du installerar en bränslepump i en 1997 Chrysler Sebring lxi
de bästa däcken för en 2002 E430 mercedes
tecken på en dålig bränsle tryckregulator
tändningen grunderna