1999 chevy venture batteriinstallation

1999 chevy venture batteriinstallation

1999 års Chevy Venture är en familj minivan. Venture batteri är inhysta under minibuss huva och ger el som krävs för att starta motorn och makt radion, lampor och andra elektriska apparater i fordonet. När batteriet dör, kan du ersätta det hemma. Processen tar ungefär 30 minuter och kräver en del små handverktyg

Du behöver:.
Skiftnyckel
. Sockel och Ratchet, 8mm.


1.
Öppna Ventures huva och stötta det öppet med huva problem. Lokalisera batterifacket, som är nära den främre vänstra hörnet av motorn området.
2.
Skruva den anläggning barer "skruvar med skiftnyckel. Vrid skruvarna moturs tills de är lösa och ta bort gallret.
3.
Koppla den röda och svarta kablarna på batteripolerna med 8mm uttaget och spärrfunktion. Använd uttaget för att förhindra att strippa terminaler. Dra används batteriet och ställ den åt sidan för återvinning.
4.
Sätt i det nya batteriet i batterifacket enhet där det använda batteriet var. Fäst den svarta negativa kabeln till den svarta negativa polen på batteriet. Fäst den svarta kabeln först för att förhindra överspänning eller shorts, eftersom den svarta kabeln skäl batteriet. Anslut den röda pluskabeln till den röda positiva polen på batteriet.
5.
Ställa anläggningen barerna på batteriet. Rikta in skruvhålen så att du kan dra åt skruvarna med nyckeln. Vrid skruvarna medsols tills batteriet inte kan röra. Stäng huven. Kassera använt batteri på en återvinningscentral.


Relaterade artiklar


2005 Tacoma oljefilter avlägsnande
hur man byter en kupéfilter i en 2005 Nissan Titan
hur man återställer bil larm på en VW Golf
hur man byter en bränsle-filter i en 2003 Dodge Caravan
hur man målar en huva på en 2007 toyota
hur man återställer däcktrycket på en 2005 Pontiac Grand Prix
min volvo vindrutetorkare kommer inte att gå upp
hur man byter startmotorn på en jeep cj7
hur man byter fördelarlocket och rotor
Hur att tömma kylaren på en 1987 Ford F-150