hur man gör däck omfattar

hur man gör däck omfattar

Många fordon ha reserv eller extra däcket monterat på konsoler på den bakre dörren eller luckan. Det finns en mängd specialiserade täcker för dessa däck. Vissa är utformade för att matcha färgen på bilen och andra har emblem eller insignier som tyder intressen fordonets ägare. Göra din egen försäkringsskydd är mycket billigare och du kan dekorera den hur du vill. Grundläggande mätning och sömnad färdigheter är allt som behövs

Du behöver:. .
Tire
Måttband.
Vinyl tyg.
Symaskin.
Elastisk, u00BD tum.


1.
Lägg däcket ner platt med centrum hålet på hjulet i mitten. Mät bredden på däcket rakt över från ena kanten till den andra. Skriv ner denna mätning. Klipp en cirkel av tyg som är denna storlek plus 2 inches. Vi använder 26 inches för denna mätning.
2.
Använd måttband för att mäta runt hela däckets omkrets. Placera måttbandet i mitten av slitbanan. Spela in denna mätning också. I detta exempel mätningen är 80 inches lång och 15 inches bred.
3.
Mät bredden på däcket. I detta exempel använder vi 9 inches. Lägg 6 inches för att möjliggöra tyget som kommer att svepa på baksidan av ratten.
4.
Klipp en remsa av vinyl tyg som är längden du registreras för omkrets plus 2 inches . Denna remsa bör vara den bredd du mätt plus 2 inches-15 inches i detta exempel
5
Lägg cirkel av tyg på arbetsytan med den färdiga sidan av tyget mot. . upp. Match en långsida 80 tum med 15 tum breda band av tyg till kanten av cirkeln. De 80 tum med 15 tums band bör placeras med den färdiga sidan av tyget nedåt. Sy en rak söm u00BC tum från kant runt cirkeln.
6.
Vik ett u00BC tums nertill på unsewn skurna kanten av locket. Vik fållen gång och sy detta tums sömmen u00BD från kanten.
7.
Bifoga en stor säkerhetsnål till ena änden av gummiband. Anslut den andra änden tillfälligt på tyget. Mata säkerhetsnål med elastisk fäst genom öppningen i fållen kanten. Fortsätt till andra sidan, samla tyg som behövs. När du når den motsatta änden, sy hand ändarna på elastiska tillsammans och avsluta alla öppna sömmar i nederkant.

Tips och varningar


 • Alla tyger har en färdiga sidan och en ofullbordad sida. Dessa är kallade "rätt och fel sidor. " Som i kläder du bär inte posterna "fel sida ut. "


 • Relaterade artiklar


  hur man återställer olja lampan på en 2003 GMC Envoy
  hur du justerar strålkastarna på en 2005 Subaru
  tips om vindrutetorkare
  hur man byter Ford F150 främre strålkastare
  hur man byter en slutsignal på en 2000 kia spektra
  hur man byter sida spegel på en 2005 Honda Civic
  tändningen grunderna
  hur man byter batteri i en BMW X5
  hur du gör din bil ekonomiskt trygga
  hur man byter spegeln från sidan på en Grand Prix