hur man byter en Mercedes CLK lädersportratt

hur man byter en Mercedes CLK lädersportratt

En Mercedes CLK är en lyx bil som ofta har lädersäten och en läderratt. Med utökad användning kan läderratt blir smutsiga, spruckna och skadade. När skadorna är omfattande, är det nödvändigt att ta bort skinn från ratten och ersätta den med nya läder. Du kan göra det jobbet själv för mycket mindre än det kostar att betala en mekaniker, men räkna med att spendera minst 10 timmar på detta projekt

Du behöver:.
Brukskniv
. Skruvmejsel.
Skruvmejsel.
Lösningsmedel renare.
Arbete trasor.
Ratt läder.
Syl.
Läder tråd.
Läder nål.
08/01 tum tjockt skum.
Lim.
Små klämmor.
Gummiklubba.


1.
Bort ratten från bilen. Använd en platt skruvmejsel för att ta bort mitt plastbit från centrum av ratten. Skruva några skruvar och muttrar som håller i ratten på plats. Dra bestämt ratten borta från instrumentbrädan.
2.
Använd en mattkniv för att ta bort den gamla läder runt ratten. Torka av ytan på ratten med ett lösningsmedel renare för att undanröja alla rester från lim eller skum som används för att dämpa läder.
3.
Punch hål i läderbit om det inte komma med hål redan stansade i ytan. Punch två rader av hål på båda sidor av läder 1 /4 tum isär med en syl. Punch en rad 1 /8 tum från kanten av läder, och den andra raden 1 /2 tums bort från kanten. Upprepa för båda sidor av läder. Kontrollera att du har samma antal hål på båda sidor av läder.
4.
Sy två rader av hål tillsammans på varje sida av läder. Du är i grunden göra en fåll i läder för att dölja den grova kanten.
5.
Klipp till en bit skum tillräckligt stora för att omsluta ratten och limma på plats.

6.
Sprid lite lim över skummet och lägga läder ovanpå ratten. Håll lädret på plats med små klämmor.
7.
Trä läder nål med läder tråd. Sy sidorna av läder tillsammans med en snörning stygn precis som du är snörning stickade tröjor. Efter cirka sex stygn, drar läder så hårt som möjligt. Dra den sakta och försiktigt så att du skadar inte lädret.
8.
Hammer trådarna inne i läder med en gummiklubba. Detta kommer att driva trådarna i ratten läder och producera en proffsig ratt täcka.


Relaterade artiklar


hur man programmerar en nyckel ersättare tändning för en Kia shuma eller mentor
hur man byter ut luftfiltret på en 2006 toyota corolla
hur du tar bort vindrutetorkarna från en jeep cj7
alternativ till underredsmassa ett fordon
historia bil färg
hur du gör din bil ekonomiskt trygga
hur man återställer ljuset tjänsten motorn på en 1997 Nissan Pathfinder
hur till låsa upp en bildörr på en Honda Civic
hur reparera läder bilsäten
hur man byter luften i kabinen filtret i en Lexus ls430