hur man byter en 2005 Honda generator

hur man byter en 2005 Honda generator

Processen för att byta en generator i en 2005 Honda kommer att vara i stort sett desamma för alla 2005 Honda modeller, även om placeringen av generatorn kan vara olika. På vissa modeller måste du flytta komponenter runt generatorn för att få tillgång till de bultar som fäster generatorn till motorblocket. Placeringen av spänningen remskiva kommer att variera mellan modeller också. Du måste ha åtminstone en grundläggande kunskaper i motorn som du arbetar med och de rätta verktygen

Du behöver:.
Låsning tång.
Ratchet set.
Byte generator.


1.
Öppna huven på och koppla bort batteriet. Vissa modeller har plastskydd på dem som måste tas bort för att få tillgång till kontakter. Vissa har klämmor säkra kablarna till kontakten och på vissa måste du använda en tång för att lossa muttrar.
2.
Lossa generatorn bältet genom att låsa tång på spänning remskiva och dra spänningen remskiva tillbaka. När bältet är lös, dra bältet bort rullen på generatorn.
3.
Ta bort skruvarna som håller fast generatorn till motorn och dra generatorn av motorn. Ta bort kablaget på sidan av generatorn genom att ta bort skruven och dra loss det från generatorn.
4.
Placera den nya generatorn på motorn och ersätta den kabelstammen, bultar och bälte i baksidan på det sätt som du tog bort dem från generatorn. Re-Anslut batterikablarna till batteriet baksidan av det sätt som du tog bort dem.


Relaterade artiklar


hur man fixar en baklucka toyota tundra
hur reparera en strålkastare på en 1995 corolla
hur du uppgraderar däcken på en motorcykel
ominstallation av navkapslar på en chevy 2003
hur man läser en Ford kodblock datum
hur man byter en församling sidospegel
Hur du tömmer kylaren på en 1999 Dodge Caravan?
vad är ett horn relä?
hur man sätter vinyl på bildörrarna
hur man byter en bränsle-filter i en 1999 ford escort