hur man byter digitalt kodade bilnycklar

hur man byter digitalt kodade bilnycklar

Digitalt kodade bilnycklar är mer känd som flisas nycklar. Kodade nycklar är en del av en säkerhetsfunktion som förhindrar att obehöriga nycklar från att starta fordonet. De kodade nycklar skall programmeras att passera bilens säkerhetssystem, som kan göras på ett återförsäljaravtal. Även om du kan nog köpa billigare kodade nycklar online kan du se att du ersätter nycklar med en tillverkares produkt genom att köpa direkt från en återförsäljare <. br> 1.
Gå till en ny bil, samma gör återförsäljaravtal för att köpa nycklar. Ta alla uppsättningar nycklar med dig, vissa nyare bilar kräver att alla nycklar kan programmeras samtidigt att arbeta med trygghet och ny nyckel.
2.
Ta ditt körkort med du och bevis på ägande, till exempel en rubrik eller registrering, om du inte har nycklar till alla-you'll också måste hitta en åktur. Kontrollera med återförsäljare i förväg, måste vissa bilnycklarna skall inrättas av handlaren och vissa inte. Bilen kan behöva bogseras till generalagenten.
3
Köp dina nycklar från en återförsäljare -. räkna med att betala så lite som $ 50 eller upp till flera hundra dollar beroende på vilken typ av fordon du har. Ta reda på om du kan ställa in knapparna upp själv, annars har återförsäljaravtalet inrätta nya nycklar åt dig.
4.
Ge alla uppsättningar nycklar till din återförsäljare representant och vänta medan tangenter sätts upp. När du är klar, prova alla nycklar i tändningslåset och dörrarna innan du åker.

Tips och varningar


 • Det kan gynna dig att ringa och boka tid om du har att be återförsäljaren inrättat nycklarna åt dig. Detta kan eliminera väntetiden.


 • Relaterade artiklar


  Att frigöra torkarbladet på en 1999 GMC Sierra
  Vilka verktyg behövs för att ersätta främre rotorer på en 2004 Mazda 3?
  hur man byter bakre högtalarna i en 1999 medborgerlig
  hur avkoda min 1964 Antal malibu VIN
  hur man byter generatorn på en 1990 honda
  hur man återställer den procentuella olja livet på en 2006 honda lx
  hur du anger en vw radio kod
  hur man ändrar & spola rengöringsvätska systemet i en sändning
  hur man målar hjul ränder
  hur man återställer 2003 Subaru Outback larm