hur man ändrar den bakre bromsbelägg på en Honda S2000

hur man ändrar den bakre bromsbelägg på en Honda S2000

Honda S2000 är en liten, tvådörrars sportbil med en hög uteffekt V6-motor. De bakre skivbromsar på den här bilen är inte som vanliga skivbromsar eftersom kuddar inte är säkrade inne i bromsoken. Bromsbeläggen är monterade på en metallram som sitter runt bromsrotortemperatur. Med bromsbeläggen på denna metallram gör utbytesprocessen mycket enklare jämfört med konventionella skivbromsar

Du behöver:.
Rörtång
Domkraft.
Pallbockar.
Ratchet.
15 mm hylsa.
Byte bromsbelägg.


1.
Lossa alla muttrar på bägge bakhjulen med rörtång. Höj den bakre delen av Honda S2000 från marken med hjälp av domkraft och stödja den bakre delen med domkraften.
2.
Ta bort den bakre hjulen från bakaxeln och placera hjulen åt sidan. Använda Ratchet och sockeln, ta bort de två fästskruvar på baksidan av bromsoket. Dra av bromsok från metallram runt rotorn.
3.
Dra bromsbelägg från metallram och placera den nya kuddar på metallram så att de är i samma situation som den gamla kuddar. Byt bromsok till metallram. Sätt tillbaka och dra åt fästskruvar så att de sitter ordentligt. Dra inte åt bultarna.
4.
Tillbaka hjulen, ta bort domkraften, sänka den bakre änden av Honda S2000 till marken, byta ut muttrarna till hjulen och Dra åt muttrarna.


Relaterade artiklar


hur du ändrar hjulet täcker på en 1996 chevy Beretta
hur man byter en glödlampa i strålkastare av min 1999 kavaj
hur man byter en bränslefilter 2007 i en GMC Envoy
hur man byter bränslefiltret på en 1986 Ford Ranger
hur till låsa upp en frusen dörr manuell bil
hur du ska justera strålkastare Honda Element
anpassade motorcykel målningstekniken
hur man återställer tjänsten ljus på en Lexus ES
hur man återställer tjänsten ljus på en Volvo C70 2001
hur reparera rost med Bondo