motorcykel bensintank behandling

motorcykel bensintank behandling

När en motorcykel får förvaras under en längre tid, behöver bensin tas bort eller kommer det att förvandlas till en klibbig, gummy lack. Dock kommer borttagning av gas låter tanken att exponeras, vilket kan införa rost. Som svar behöver tanken skall rengöras och förseglas för lagring

behandlingsbehov

Motorcykel gastankar i varje anständig kvalitet. är tillverkade av metall med inre yta bestående av ren metall. När tanken sitter för länge utan en fullständig nivå av bensin kan metallen börja korrodera. Denna korrosion kan förstöra tanken och illaluktande motorn utan ett lager av förebyggande kemisk.

Förebyggande Kits

Behandla en gastank innebär att man först bränna av insidan av eventuella kvarvarande rester. Detta är nödvändigt så att skyddsmedel kan ansluta sig till ytan. Satserna ingår ofta en mild syra för att utföra jobbet. Häll kemikalien, swish det runt, låt det sitta lite, och sedan rinna av. Efteråt blir det tätningsmedel som tillämpas på samma sätt tills hela insidan av tanken blir belagda och torkas.

Återanvändning Efter Behandling

Om de behandlade motorcykeln kommer att användas igen, behöver inget arbete som ska utföras för att ta bort fogmassan. Bensin kan hällas i tanken som vanligt och motorcykeln började. Tätningsmedlet löser sig i bensinen.


Relaterade artiklar


hur man byter luften i kabinen filter på en 2001 honda
Vilken typ av olja gör Toyota rav4s använda?
R134a definition
hur man blandar sprit med diesel för delar rengöring
vad är en köldbärarvätskan fall?
hur man återställer krockkudde ljus på en Hyundai
2000 Toyota Sienna automatiska låset problem
hur du lägger transmissionsolja till en 1998 Ford Ranger
diy billack skydd
Hur återställer jag en underhållsplan lampa på Lexus ls430?