hur reparera en strålkastare på en 1995 corolla

hur reparera en strålkastare på en 1995 corolla

För de flesta fordon, som ersätter en trasig strålkastare är en enkel uppgift, och på 1995 Toyota Corolla detta är inte annorlunda. Det här jobbet kan göras snabbt, enkelt och på samma gång kan du spara pengar som annars skulle ha spenderats betala en mekaniker på arbetskraft. Lär dig att göra jobbet rätt och göra det själv. Det är lika enkelt som att skruva i en glödlampa

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Tång.


1.
Anlita Corollas nödbromsen och se till att tändningen är avstängd. Öppna huven på Corolla innan lokalisera och undanröja de trim som täcker baksidan av strålkastare församlingen.
2.
Lossa de tre skruvarna som håller strålkastaren montering på plats genom att vrida dem moturs med en skruvmejsel eller en uppsättning av tång. Detta finns under huven på baksidan av strålkastaren församlingen. Lägg skruvarna åt sidan på ett säkert ställe så att du kan få tillgång till dem senare.
3.
Ta bort de elektriska ledningsnätet från baksidan av strålkastare montering och dra montering fram emot att ta bort det från fordonet. Skjut in den nya strålkastare montering på plats där den gamla församling togs bort. När strålkastare församling är på plats, koppla in elektriska ledningsnätet.
4.
Säkra strålkastare montering på plats med hjälp av skruvarna som togs bort tidigare. Dessa skruvar ska nu vridas medurs. Byt strålkastare trim locket och testa strålkastare att säkerställa att den fungerar ordentligt.


Relaterade artiklar


hur man kan återställa ett bilbatteri
motorcykel kedjan anpassningen verktyg
hur man byter en katalysator i en 2003 förorts
hur man byter en bränslefilter i en Ford Expedition
hur man fyller en bil
hur man återställer krockkudde lampan på en 1999 Jeep Grand Cherokee
hur kontrollerna av radiatorn kylvätska
felsökning av en Chevrolet a / c-systemet
2001 Nissan Sentra plug avlägsnande
diy oljebyte en Mercedes A-klass