hur man byter en glödlampan i en 1994 toyota corolla

hur man byter en glödlampan i en 1994 toyota corolla

Det värsta med att äga ett fordon betalar för för underhåll och reparationer. När din bil blir äldre, börjar ofta och kostnaderna för sådana reparationer som att stiga. Ägare till en Toyota Corolla kan räkna med att få sin andel av reparationer om fordonet är så daterad som 1994 års modell som bygger på ren ålder ensam. Dock kan vissa reparationer göras enkelt hemma med vem som helst. Om reparationen du letar på är en trasig strålkastare, är uppgiften enklare än du kanske har föreställt

Du behöver:.
Glödlampsbyte strålkastare.
Skruvmejsel.


1.
Kontrollera att tändningen är avstängd och engagera nödbromsen innan du börjar arbeta. Pop öppna huven på Corolla innan lokalisera och ta bort trimma täcka nära baksidan av strålkastare församling.
2.
Lossa fästskruvarna som håller strålkastare montering på plats genom att skruva dem motsols med en skruvmejsel. Monteringsskruvarna sitter under huven bakom strålkastare församling. Placera skruvarna åt sidan på ett säkert ställe så att du kan få tillgång till dem senare.
3.
Lossa elledningarna kontakten från baksidan av strålkastare monteringen innan du drar församlingen fram emot att ta bort den från Corolla. Sätt i det nya strålkastare församling där den gamla församling togs bort. När strålkastare församling är på plats, koppla in elektriska ledningar kontakten.
4.
Säkra strålkastare montering med skruvar som togs bort tidigare. Dessa skruvar kommer att gå i den bakre delen av strålkastare montering och bör nu medurs. Byt strålkastare trim och stäng huven. Slutligen testa den nya strålkastare se till att den fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


Subaru HomeLink auto dim spegel instruktioner
hur man byter Jetta s torkarblad
hur du justerar vindrutetorkarna
hur man byter en jeep insugningsrör
hur till låsa upp dörrarna till ett 2000 Ford F-250 med nycklar
hur du tar bort krita fläckar från bilklädslar
hur man byter bränsle filter för en 1995 ford explorer
BMW fläktremmen installation
scooter startsvårigheter
oljebyte instruktioner för en 1996 Ford Taurus GL 3.0L v6