hur du anger en kod Honda radio

hur du anger en kod Honda radio

En Honda radio kommer att sluta fungera om batteriet är helt frånkopplad. Ett dött batteri tenderar att ha tillräckligt med juice för att driva radion minnet, så om du bara få en skjuts, din radio fungerar. Om batteriet har kopplats ur eller ersättas, behöver du en kod för att få det att fungera korrekt igen

Du behöver:. . .
Honda bil manuell


1

Se till att det inte är något annat problem. Många gånger kan en krets säkring att lösa, vilket gör att radion för att koppla från strömförsörjningen. Om en trasig säkring är problemet, bara att skriva in en kod kommer inte hjälpa dig.
2.
Hitta din manual. Bilen manualen är vanligtvis i handskfacket, men om du lägger din någon annanstans för säker förvaring, gräva ut det. Koden är i bruksanvisningen. De flesta Honda inte har det inskrivet innanför dörren eller under huven, som vissa andra fordonstyper göra.
3.
Kontrollera den allra sista sidan. Du bör se ett anti-stöld ID-kort, eller ett klistermärke på baksidan där du hittar den kod. Om du inte har koden, i fordon nyare än 2003 års modell, kommer din manual ger dig instruktioner om hur man snabbt din radio för att ge dig ljudenheten serienummer. Om du har det, en enkel uppmaning till Honda kommer att få dig i koden. Annars måste du besöka en återförsäljare.
4.
Punch koden i, med hjälp av knapparna för stationen favoriter. Koden ska fem nummer länge med det lägsta tillgängliga numret som är en, och den högsta tillgängliga antalet är sex.

Tips och varningar


 • Om du skriver in fel kod för många gånger, kommer din radio lås och tvingar dig att gå till en återförsäljare att få den upplåst.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bränslefiltret under 1992 Cadillac Seville
  hur man bestämmer motorstorlek en GM fordon
  hur man kan stoppa en vindruta från imma upp
  Hur gör jag för program i radio i en Mercedes?
  hur man fixar plast stötfångare
  hur man byter en Silverado sidospegel
  hur man rengör spjällhuset på en Dodge Caliber
  hur man fyller en bil
  de bästa däcken för en 2002 E430 mercedes
  hur man byter en Toyota stötfångare