corvette kropp lyftbandet instruktioner

corvette kropp lyftbandet instruktioner

Återställa en Corvette är ett arbete av kärlek. Varje detalj är exakt och varje föremål som går till den återställda Corvette har en historia eller skäl för att vara där. En av de svåraste delarna är att återställa chassit. Chassit är den del av bilen som ger den nedre delen av bilen där hjulen är inhysta för att möta upp eller karossen. En pneumatisk hiss är inte bra för detta eftersom det lyfter hela bilen, men en kropp hiss är perfekt för att göra det sista biten av restaurering

Du behöver:.
Dolly.
Body lyftband.
Body hiss.
Stödstruktur.


1.
Kör din Corvette på oavsett dolly eller enhet du använder för att transportera motor och ram. Kontrollera att lyften arrangeras direkt ovanför taket på bilen.
2.
Koppla oavsett delar av bilen du vill lämna i ramen, med början i batteriet. Detta kommer att bidra till att undvika shorts uppstår genom terminalerna.
3.
Trä banden genom kroken hänger ner från hissen och dra igenom dem, så det finns ett ännu belopp på vardera sidan av kroken. Räta banden, så materialet inte är vriden eller böjd.
4.
Fäst en av krokarna i ramens längs undersidan av Corvette nära den bakre delen av bilen. Haka fast den andra änden av samma rem till motsatt sida av bilen på baksidan av bilen.
5.
Anslut den andra remmen i skenorna på främre delen av bilen i på samma sätt som du gjorde för den bakre. Gör banden gå lärt genom att långsamt höja hissen.
6.
Ta hissen upp tills kroppen höjs från ramen. Du måste höja hissen tills ram och motor kan enkelt flyttas ut från under kroppen.
7.
Flytta ram och motor ur vägen, så de är helt klar av kroppen och fastställa en stödstruktur under kroppen. Strukturen ska hålla kroppen på en höjd som är lätt för dig att hantera och arbeta med den.
8.
Sänk sakta ställa in kroppen på stöd. Har en kompis hjälpa dig att hålla kroppen stadig, så det sitter rakt på stödet.

Tips och varningar


 • Kontrollera om extra långa remmar att passa oavsett storlek kropp din Corvette har gjort.
 • inte isär din Corvette om du inte vet vad du gör eller kan du lämna den i ett osäkert körning skick.


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar det rost på en vägvisare
  hur man byter bränslefiltret på en 1998 chevy malibu
  hur du ställer punkter på en 1964 Lincoln Continental
  2000 Camry streck avlägsnande
  Mazda Miata bak bromsbelägg avlägsnande
  hur man byter batteri på en 2007 ss Monte Carlo
  standard däcktryck
  hur man byter en 1994 geo metro bränslefilter
  hur man målar med automatisk platt svart färg
  hur man återställer ljuset kontrollera motorn på en Audi