hur man gör en uppsättning bilnycklar för en Lincoln Town Car

hur man gör en uppsättning bilnycklar för en Lincoln Town Car

Hur man gör en uppsättning bilnycklar för en Lincoln Town Car beror på årsmodell. Före 1998 kunde förarna har helt enkelt nycklarna skuren järnaffärer, låssmeder eller återförsäljare. År 1998 började dock Lincoln med SecuriLock stöldskyddsfunktion i staden Cars. SecuriLock är ett stöldskydd som förbjuder obehöriga nycklar från start. Varje knapp har ett kluvet kod som stöldskydd läser innan man tillåter motorn att starta. Av denna anledning måste Town Car nycklar från 1998 och den flisas och programmeras för att matcha stöldskydd kod.

1969 till 1997 modeller


1.
Kopiera nycklar för 1969 till 1997 Lincoln Town Bilar i de flesta järnaffärer, låssmed eller Lincoln återförsäljare . Om originalet har tappat eller förlagt, ta med identifiering och bevis på äganderätt till generalagenten. Kostnad varierar från $ 5 till $ 10.
2.
Köp nycklar till 1998, eller nyare Lincoln Town Car som helst Lincoln återförsäljare. Dessa knappar har en SecuriLock funktionen och kan inte kopieras. Kostnad bör vara mindre än $ 100. Två uppsättningar nycklar måste redan vara anpassad till fordonets stöldskydd så att nya nycklar till jobbet.
3.
Sätt en arbetsdag nyckeln i tändningen. Starta motorn i minst en sekund, men inte mer än fem sekunder. Vrid nyckeln i läge "OFF" och ta bort den.
4.
In den andra redan programmerade nyckeln i tändningen inom fem sekunder att ta bort den första. Upprepa samma process.
5.
Sätt in den nya nyckeln i tändningen inom 10 sekunder för att ta bort den tidigare nyckeln. Starta fordonet med den nya nyckeln i minst en sekund för att slutföra processen.


Relaterade artiklar


hur kontrollerna av radiatorn kylvätska
hur man återställer tjänsten ljus på 2007 toyota corolla
riktningar för att lagra en samlare bil
Vad gör en skål ventilationssolenoidkrets göra?
hur reparera en repad bil fönster
hur man byter en 2005 Mini Cooper’s luftfilter
hur man ställer klockan i en 1998 ford Windstar
hur man återställer oljan på en Acura TL
hur du återvinner bildäck
hur man rapar en tändkabeln