hur man programmerar en nyckel ersättare tändning för en Kia shuma eller mentor

hur man programmerar en nyckel ersättare tändning för en Kia shuma eller mentor

Byta ett tändningsnyckeln för en Kia shuma eller Mentor är inte så enkelt som att gå ner till din lokala järnaffär och be om en kopia. Endast en professionell Kia service tekniker eller auktoriserade fordonsindustrin låssmed kan programmera dina nycklar. Dagens moderna nycklar är speciellt utformade för att motverka stöld genom att sända ut en unik elektronisk signal som är erkänd av en mottagare i tändningen. Om den får rätt signal, så din bil kommer att börja. Detta kallas en "kod" eller transponder nyckel och måste programmeras för din Kia shuma eller Mentor.
1.
Sök på nätet efter en nyckel som passar din modell. Kontrollera priser så att du kan ha en jämförelse för återförsäljaravtalet priser. Ofta nycklar köpas online är betydligt billigare än de beställt från en återförsäljare eller en låssmed, men de kommer inte programmerat-som kommer att göras av en lokal professionella som kommer att behöva bekräfta att du äger bilen
<. br> 2.
Ring Kia återförsäljare och fråga om priset för att ersätta din nyckel. Om du vill köpa en nyckel online, fråga om de kommer att programmera en nyckel köpas online. Ta del av börskursen och göra några jämförelser shopping genom att hitta en bil låssmed.
3.
Leta efter en ansedd fordonsindustrin låssmed. Använd en professionell organisation som associerade Låssmeder i Amerika eller de särskilda låssmeden föreningen för din stad eller provins. Fråga om han är en leverantör för Kia Tändningsnycklarna, och i så fall be om en offert. Om du inte kan resa på grund av förlusten av dina nycklar, så be låssmeden om han kan leverera nyckeln på plats och om detta är en extra kostnad. Återigen, om du försöker att minska kostnaderna, fråga om han kommer att programmera en online-nyckel.
4.
Beställ din nyckel från den mest kostnadseffektiva eller smidigaste leverantör. Oftare än inte, kommer detta att vara en bil låssmed. En seriös låssmed kommer att be om ditt ID och bekräfta att du äger bilen. Dessutom låssmeder levererar oftast nyckeln till din plats.
5.
Testa din nyckel genom att starta din bil. Om den inte startar, då har programmerats med felaktig kod. Återgå nyckeln till säljaren och be för att det skall omprogrammeras med rätt kod.

tips och varningar


 • en bil låssmed kommer programmet extra knappar en djup rabatt, oftast mindre än halva priset på den ursprungliga nyckeln. Ett återförsäljaravtal avgifter oftast samma belopp för varje tangent du behöver.
 • Använd inte en bil låssmed som ändrar offert för tjänster vid leverans av din nyckel. Ansedda låssmeder kommer alltid att fråga om priset anges med dig på telefon och kommer att ge det skriftligt på begäran.
 • Om du beställer en nyckel till din shuma eller Mentor på nätet, ska du be återförsäljaravtalet eller fordonsindustrin låssmed om de program nycklar köpts via annan källa. Många större huvudstadsregionen låssmeder och återförsäljare kommer inte på grund av egna och säkerhetsskäl, så fråga innan du köper en nyckel online.


 • Relaterade artiklar


  hur till låsa tråden hjulet täcker ett 1995 Grand Marquis
  hur man programmerar en Keyless fjärrkontroll för en 1999 Ford Expedition
  hur man återställer olja lampan på en 2003 GMC Envoy
  hur du installerar en bränslefilter i en 1999 Toyota 4runner
  hur man installerar en stuga luftfilter i en Nissan Sentra
  hur man återställer Honda radio stereo säkerhetskoder
  hur man ställer klockan i en Dodge Durango
  2000 ford focus däck avlägsnande
  avlägsnande av baklyktor på en Taurus
  hur man byter det trasiga glaset sidan spegeln i en VW Golf