hur du återställer måla jobb på en Ford F-150

hur du återställer måla jobb på en Ford F-150

Återställa lack på en bil kan gå en lång väg mot att göra bilen ser helt ny. Detsamma gäller för en Ford F-150. Återställas måla gör inte bara skönhet och elegans till bilen, men kan också ge ett mervärde. Flera bil-och sjukvård tillverkare erbjuder nu en lera bar produkt som kan hjälpa dig att återställa färgen på en Ford F-150 till en minimal kostnad. Med lera kan bara om någon fordonsägaren göra en äldre helt lastbil ser nya

Du behöver:. .
Vatten
Automotive renare.
Hink.
Luft fläkt.
Frotté.
Sealer.
Clay-bar med spray smörjmedel.
Sprutpistol.
Sealer.


1.
Ta bort alla klistermärken, dekaler och emblem från lastbilen så de är inte i vägen när trucken rengörs och färgen återkommer. Blås ut allt damm och skräp i springan mellan dörr och fönster med en fläkt.
2.
Tvätta bilen noggrant med vatten och en renare formulerats för fordonsindustrin är klar. Undvik regelbunden tvål och diskmedel, eftersom de kommer att ta bort vax från färgen. Skrubba ner hela lastbilen grundligt att göra det så rena som möjligt. Låt lastbil tid att ordentligt lufttorka innan du går vidare.
3.
Spraya smörjmedel över hela ytan på lastbilen. Sprayen smörjmedel kommer med köpet av en lera-bar system. Det hjälper leran flytta fram och tillbaka jämnt.
4.
Flytta lera fram och tillbaka över färgen, med lätta tryck. Arbete i avsnitten börjar med huven på lastbilen och arbeta igen. Överlappar varandra stroke och leran. De första stroke kommer att låta grov som leran tar bort föroreningar, men slagen hörs och känns mer smidig som du går. Applicera smörjmedlet som behövs för att hålla området fuktigt. Fortsätt runt hela området på lastbilen till färdigt.
5.
Torka varje område av fordonet som du är klar claying. Använd en ren och torr frottéhandduk.
6.
Applicera tätningsmassa på lastbil med en sprutpistol. Spraya sealer över hela området av lastbilen, som arbetar i avsnitt börjar med huva. Låt bilen två dagar att torka ordentligt och sätta sig och sedan tvätta den igen ordentligt.


Relaterade artiklar


hur buffert repor på en bil
oljefilter avlägsnande tricks
hur du justerar strålkastaren balk i en 1996 chevy förlängd hytt pickup
felsökning buller i en bromspedal
hur man återställer maintence ljus på en 2006 Scion xB
ändra vätska manuella växellådan i en 1997 Honda Civic
hur man ändrar xenon lampor
hur man stänger av och starta om ljus kontrollera motorn till 2001 Grand Am
hur man återställer ljuset oljeservice på en 1997 BMW 540i
hur du ställer in kamvinkel i tändningen i ett 302 ford