Mercedes ljud borttagningsverktygen

Mercedes ljud borttagningsverktygen

När stereon i Mercedes börjar handla upp kan det vara dags att fixa det eller ersätta det med ett nytt. För att göra någon av dessa saker måste du först för att få stereo ur bilen. För denna uppgift behöver du en speciellt utformad för att ta bort stereon utan att skada den eller instrumentbrädan i bilen.

Factory Mercedes stereoapparater

Mercedes Benz fordon levereras som standard med en Bose stereo. Även om dessa stereoapparater vanligtvis av högre kvalitet än de flesta fabriksmonterade stereo, kan de bryta fortfarande ner. Det kan vara, alternativt att du kan besluta att skräddarsy din Mercedes med något annat. För enkelhetens skull Mercedes utformade Bose stereo lätt kan avlägsnas från instrumentbrädan med ett enkelt verktyg.

Mercedes DIN Borttagningstips

Du kan köpa en uppsättning Mercedes DIN demonteringsverktygen antingen online eller från en Mercedes auktoriserade återförsäljare. Beroende på vilken modell av din Mercedes och vilken typ av Bose stereo installerad i den, måste du antingen två eller fyra borttagning verktyg. Avlägsnandet verktyg ser ut som små knivar. De har en rund krok i ena änden och komma till en punkt. Att använda de verktyg, helt enkelt glida verktygen i spåren radion klustret på vänster och höger om din radio. De verktyg som kommer att nafsa i och du kommer att kunna dra ut i radio av krokarna på ändarna av verktygen. Se till att du beställer de verktyg som rekommenderas för ditt år och modell Mercedes.

Tips

När du arbetar med det elektriska systemet i en bil, är det klokt att koppla bort negativa batterikabeln från batteriet. Detta kommer att avsevärt minska risken för elektriska stötar. Den negativa batterikabeln är svart och kan tas bort från batteriet med en skiftnyckel. När du drar ut stereon du kommer att märka två grupper av trådar som kommer ut på baksidan av stereon. Dra försiktigt dem att frigöra dem från Mercedes streck.


Relaterade artiklar


hur reparera bilbarnstol fjädrar
hur man byter en förarsidan spegel på en Ford F-150 pickup
hur man rengör en tråkig strålkastare lins
hur man målar en Cheva förorts
information om en automatisk batteri med en dålig cell
hur man återställer olja lampan på 2006 Acura TL
hur man byter slutet länkar på en krängningshämmare
hur man gör med generatorer
hur man rengör spjällhuset på en Ford Taurus
hur man ladda upp A / C på en 1997 Nissan Maxima