hur man målar en spegel från sidan

hur man målar en spegel från sidan

Måla din spegel från sidan av bilen kan vara en svårare uppgift än att måla andra delar. Den sida backspegeln är ofta tillverkade av plast som kan vara svårt för färgen att följa. Lyckligtvis är det möjligt att göra på egen hand hemma, med bara några extra steg för att säkerställa att färgen inte flagnar eller chip senare

Du behöver:.
Sandpapper
. Tidning.
Målare tejp.
Luddfri trasa.
Vidhäftning spray eller projektansvarig.
Primer.
Paint.
Klarlack.


1.
Slipa det område på sidan spegeln som du ska måla. Ytan skall vara slät när den är färdig. Slipning hjälper färgen att hålla sig till ytan utan peeling eller flis.
2.
Tejpen några områden som inte skall målas, eller att måla kan komma på. Detta inkluderar glas och delar av bilen i närheten av backspegeln. Använda tidningen för att täcka områden och målare tejp för att fästa den.
3.
Torka av slipade området med en luddfri trasa. Luddfri trasor bidra till att hålla skräp fastnar på sidan spegeln, vilket kan orsaka att färgen bubbla eller bli ojämn.
4.
Spray vidhäftning spray, även kallad vidhäftningsmedel, åt sidan backspegeln. En till två lager räcker. Låt tid att torka innan något annat.
5.
Spray två lager primer, vilket ger tid att torka mellan varje lager. Två till tre lager är tillräcklig. Efter sista lagret torkar, att slipa skapa en skråmat yta för färgen. Torka bort damm med en luddfri trasa.
6.
Måla sidan spegeln med färgen färg som passar din bil. Ring en återförsäljare och ge dem märke och modell på bilen och de kan berätta den exakta färger som användes på din bil under just det året så att du kan matcha det på din Biltema. Spray 2-3 skikt, låt tillräckligt med tid att torka mellan.
7.
Spraya på klarlack för att skapa en polerad, glans åt din backspegel. Tillåt 24 timmar att bota, bort från vind, regn och extrema temperaturer.


Relaterade artiklar


hur man rengör EGR ventil på en 1999 saturn
hur man byter en församling sidospegel
min volvo vindrutetorkare kommer inte att gå upp
hur man återställer 2001 BMW 325i underhåll indikator
hur du fyller i kylaren på en 2005 kobolt
hur man kan måla din strålkastare
Avboka Toyotas system för ringtryckskontroll varning
hur att reparera vindrutetorkare på en Mustang
ändra transmissionsolja i a1998 Toyota Tacoma manual
hur man återställer krockkudde lampan på en 2000 Nissan Altima